Connect with us

FOTBAL

Deplasare obositoare, prestatie multumitoare

 

Desi au avut o deplasare obositoare, handbalistele noastre au reusit sa se impuna fara probleme pe terenul ultimei clasate. Surprinzator, meciul s-a jucat duminica dimineata, de la ora 09.00, spre deosebire de restul partidelor, programate de la ora 11.00. Insa acest lucru nu putea sa incurce socotelile gruparii zalauane, care a vizat doar victoria. Chiar daca diferenta din clasament si valoarea celor doua formatii faceau, teoretic, ca meciul sa fie unul lejer, nu s-a intamplat tocmai asa, deoarece banatencele au tras tare in primele minute. Tensiunea a crescut si ea, insa CSS Zalau a demonstrat ca nu intamplator este pe primul loc, distantandu-se in scurt timp pe tabela de marcaj. Zalauancele au preluat fraiele partidei, iar adversarele noastre nu au mai contat, in partea secunda. Sigur, vazandu-se in aceasta postura, Andra Sagmar si colegele sale au redus turatia motoarelor, irosind cu seninatate o sumedenie de ocazii in repriza a doua, fapt pentru care gruparea banateana se poate considera norocoasa ca a scapat doar cu o diferenta de 12 goluri!

“Deplasarea pana la Timisoara a fost extrem de obositoare. Nu stiu de ce oficialii au repartizat aceasta echipa in seria noastra. Stiam ca va fi un meci tensionat, deoarece si-au propus sa ne incurce. Noi insa, ne-am vazut de treaba si am condus jocul de la cap la coada. Ce nu mi-a placut a fost relaxarea din repriza a doua, cand am suferit la finalizare, desi am avut o sumedenie de oportunitati de a inscrie. Puteam fara probleme sa marcam de doua ori mai multe goluri”, ne-a marturisit antrenorul Nicolae Medrea.

In urma acestei victorii, CSS Zalau se mentine in fotoliul de lider, iar duminica va primi vizita formatiei LPS Cluj. Meciul va avea loc in sala de sport a LPS “Avram Iancu” din Zalau, incepand cu ora 11.00. “Desi clujencele ocupa penultimul loc, si aceasta partida va fi dificila, deoarece intre Zalau si Cluj exista o rivalitate, indiferent de pozitiile din clasament. Sper insa ca fetele sa se mobilizeze si sa continue parcursul bun de pana acum. Mai sunt doar patru meciuri de jucat, din care doua pe teren propriu. Daca le vom gestiona cum trebuie, nu avem cum sa pierdem locul I”, a incheiat tehnicianul zalauan.

Trebuie sa spunem ca antrenorul nostru nu s-a putut baza in Banat pe Andrada Pop, accidentata dupa turneul junioarelor II de la Baia Mare. Handbalista a reluat pregatirile, iar duminica, mai mult ca sigur, va face parte din lotul cu care CSS Zalau va aborda disputa cu clujencele.

 In numarul trecut al ziarului, s-a strecurat o greseala in ceea ce priveste junioarele III de la CSS Zalau. Elevele Gabrielei Ortelecan nu s-au mai calificat la turneul semifinal, astfel ca dupa noi calcule, gruparea zalauana a terminat doar pe locul III, la egalitate de puncte, insa, cu primele doua clasate, care au acces in faza urmatoare a competitiei.                    Ciprian PETRAN

 

CSS Zalau: Adina Muresan, Ana Munteanu – Iulia Sabau, Mihaela Sana, Andra Sagmar, Madalina Onicas, Lavinia Farkas, Maura Rosan, Amalia Ilies, Cristina Dragos, Roxana Botis, Flavia Tuduce si Madalina Prodan. Antrenor: Nicolae Medrea

 

 

 

 1. CSS ZALAU            11   10   0    1    363 – 287           20

 2. CSS 2 Baia Mare     11    8   0    3    337 – 300           16

 3. Extrem Baia Mare    11    7   1    3    325 – 268           15

 4. Viitorul Cluj              11    5   1    5    343 – 329           11

 5. LPS Cluj                  11    2   0    9    264 – 300             4

 6. LPS Banatul             11    0   0   11   250 – 398             0

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL