Connect with us

HANDBAL

HC Zalău şi-a făcut programul de pregătire din această vară  

Gruparea zălăuană şi-a fixat reunirea lotului în data de 11 iulie. Până la începerea campionatului, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici va susţine mai multe jocuri de verificare atât în ţară, cât şi în Ungaria 

În timp ce jucătoarele sunt în vacanţă, conducerea lucrează la formarea lotului pentru sezonul următor, astfel încât, la începerea pregătirilor, HC Zalău să aibă finalizat lotul în mari proporţii.

Până acum, gruparea de sub Meseş le-a transferat pe Martina De Santis, Andriyana Naumenko, Daniela Marin, Viorica Ţăgean şi a readus-o pe Diana Nichitean, care timp de un sezon a fost împrumutată în liga secundă la Universitatea Cluj.

Vor mai fi şi alte achiziţii până în data de 11 iulie, când este programată reunirea lotului, la Zalău.

Sălăjencele vor face o pregătire pe plan local  şi au programat şi un cantonament, iar în luna august vor susţine mai multe jocuri de verificare.

Pe 3 şi 9 august a fost fixată o “dublă” cu Minaur Baia Mare, primul joc urmând să se dispute la Baia Mare, iar al doilea, la Zalău. Tot la Zalău va avea loc un turneu amical, câteva zile mai târziu, în perioada 11 – 13 august, unde au mai fost invitate Gloria Buzău, SCM Craioa şi Kisvarda.

În perioada 18 – 20 august, gruparea zălăuană va fi prezentă la un turneu în Ungaria, la Kisvarda, unde va susţine alte trei jocuri de verificare.

În proporţii mari, programul de pregătire a fost stabilit, însă nu este exclus să mai fie programate şi alte jocuri de verificare până în 28 august, dată la care începe Liga Naţională. În prima etapă, HC Zalău va juca pe teren propriu cu Gloria Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL