Connect with us

FOTBAL

Măgura Cehei, premiată pentru clasarea pe podium în Seria VEST

Revenită în circuitul fotbalistic după o pauză de câţiva ani, reprezentanta oraşului Şimleu Silvaniei în Liga a V-a a terminat sezonul pe locul 3. La ultimul joc din campionat, cel cu Venus Borla, jucătorii de la Măgura Cehei au fost premiaţi de secretarul AJF Sălaj, Leontin Moga

Seria Vest din Liga a V-a s-a încheiat, însă au mai rămas de disputat câteva restanţe. Prima a avut loc la Cehei, între Măgura şi ultima clasată, Venus Borla. Locul 3 era asigurat pentru gruparea din Cehei, însă acest joc a fost privit ca şi o sărbătoare pentru gazde, care la finalul jocului aveau să primească cupa şi medaliile pentru clasarea pe locul 3 la final de campionat. Festivitatea de premiere s-a organizat la finalul jocului şi a fost oficiată de secretarul AJF Sălaj, Leontin Moga.

În teren, jocul a curs doar într-o direcţie. Chiar dacă Venus Borla a venit cu un lot subţiat, surprinzător, “lanterna roşie” a deschis scorul prin Răzvan Silaghi, dar Măgura a revenit rapid în joc şi până la pauză avea un avantaj de trei goluri. În repriza secundă, diferenţa a fost şi mai evidentă, iar Măgura Cehei s-a impus cu 9 – 1. Lucian Demian s-a remarcat în acest joc cu patru goluri, dar în evidenţă a ieşit şi Eduard Vereş, portarul celor de la Cehei, care în acest meci a jucat atacant şi a reuşit să înscrie două goluri. Unul a fost de toată frumuseţea, Eduard Vereş învingându-l pe portarul advers cu o lovitură de cap. În acest joc şi Vlad Balog a marcat o “dublă”, iar pe lista marcatorilor şi-a mai trecut numele Robert Mario Pop.

Aflată la prima participare în Liga a V-a după o pauză de câţiva ani, Măgura Cehei bifează o performanţă notabilă şi termină pe locul 3, după Inter Cizer şi Voinţa Derşida. Până spre final de campionat, Măgura a fost în lupta pentru locul secund, care a fost câştigată de către echipa din Derşida.

“Având în vedere că suntem la primul sezon, atât noi, cât şi suporterii suntem mulţumiţi cu locul 3. Avem un teren frumos, o echipă frumoasă şi unită, dar şi cea mai frumoasă galerie care a fost alături de noi atât la meciurile de acasă cât şi la cele din deplasare. Mulţumim prietenilor care ne ajută financiar, mulţumim tuturor suporterilor care sunt cu sufletul lângă echipă”, ne-a declarat Eduard Vereş.

Măgura Cehei – Venus Borla 9 – 1 (4 – 1)

Au marcat: Lucian Demian (4), Vlad Balog (2), Eduard Vereş (2) şi Robert Mario Pop, respectiv Răzvan Silaghi  

Jucătorul meciului: LUCIAN DEMIAN

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL