Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a realizat primul transfer al verii – un fotbalist talentat de la “U” Cluj!

La doar 19 ani, Vlad Moraru a debutat deja în echipa mare a Universităţii, care în această vară a promovat pe prima scenă a fotbalului românesc. Totodată, noua achiziţie a Zalăului a fost în sezonul trecut căpitanul echipei de juniori republicani de la “U”, care a avut rezultate notabile în Liga Elitelor

La finalul sezonului, SCM Zalău s-a despărţit de mai mulţi jucători. În paralel, conducerea clubului alături de antrenorul Cristian Lupuţ caută cele mai bune variante pentru ca echipa de fotbal a Zalăului să beneficieze de un lot valoros.

În aceste zile, SCM Zalău se află în negocieri cu mai mulţi jucători, unii dintre ei cu experienţă în diviziile superioare.

Vineri a fost parafat şi prin transfer. Este vorba de Vlad Moraru (n. 16 iulie 2003) un fotbalist de mare perspectivă, care în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul titratei Universitatea Cluj!

La doar 19 ani, fotbalistul originar din Turda a bifat deja mai multe partide pentru “U”, în Liga a II-a! El a şi marcat pentru “şepcile roşii” în unele partide amicale.

Vlad Moraru a fost, însă, şi unul dintre cei mai buni jucători ai generaţiei 2003 de la Universitatea Cluj. De fapt, Moraru a fost şi căpitanul de echipă de la juniorii republicani de la “U” Cluj, care au avut o prestaţie foarte bună în Liga Elitelor.

Fotbalistul vine la Zalău sub formă de împrumut şi vrea să pună umărul la realizarea unor rezultate bune, prin care SCM să se poată bate din nou la promovare.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 iunie.

Sursa foto: FC Universitatea Cluj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL