Connect with us

LIGA FIRMELOR

Tenaris reprezintă Sălajul la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor

Turneul are loc în perioada 24 – 26 iunie, la Deva, unde participă 34 de echipe. Printre participante se află şi campioana Sălajului, care a fost cap de serie la tragerea la sorţi


Tenaris domină campionatul judeţean al Firmelor şi Instituţiilor, iar în acest an a câştigat un nou titlu. Campioana Sălajului se pregăteşte acum de participarea la Campionatul Naţional, turneu care are loc la Deva, în perioada 24 – 26 iunie.

La startul întrecerii se află 34 de echipe, care au fost repartizate în 7 grupe a câte 4 echipe şi 2 grupe a câte 3 echipe. Nouă echipe se află în urna capilor de serie, iar între acestea se află şi Tenaris care speră să facă o figură frumoasă la o competiţie la care s-a încoronat campioană, în anul 2015, chiar la ediţia de debut a Campionatului Naţional al Firmelor şi Instituţiilor. 

Campioana Sălajului a fost repartizată în Grupa D, alături de Army Arad, Fan Courier Tulcea şi Continental Automotive Sibiu. Tenaris va debuta azi, în compania echipei din Sibiu, de la 12.20, pentru ca de la ora 19.20 să se dueleze cu echipa din Tulcea. Meciul cu arădenii va avea loc sâmbătă, de la ora 12.20.

Tenaris a fost prezentă la acest turneu şi anul trecut, la Botoşani, când s-a oprit în optimi.

Autovip Garden participă la Supercupa României

Alte două echipe din Sălaj participă la competiţiile naţionale din această vară. Campioana Dia Guard Cipricom este calificată direct la Campionatul Naţional de la Vâlcea, programat în perioada 15 – 17 iulie, iar la cea mai importantă competiţie de minifotbal va încerca să ajungă şi Autovip Garden. Vicecampioana Sălajului va merge prima dată  la Supercupa României, care are loc în perioada 1 – 3 iulie, la Iaşi. Primele 16 clasate de la Supercupă obţin şi  ele biletele pentru Campionatul Naţional de la Vâlcea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in LIGA FIRMELOR