Connect with us

HANDBAL

Diana Nichitean revine la HC Zalău

După un sezon în care a fost împrumutată la “U” Cluj în liga secundă unde a fost printre cele mai bune marcatoare, handbalista a fost rechemată de Gheorghe Tadici la HC Zalău


Din 2017 şi până în 2021, Diana Nichitean a jucat pentru HC Zalău, echipă la care a ajuns după terminarea junioratului. În perioada petrecută sub Meseş, handbalista nu a progresat în nota în care şi-ar fi dorit Gheorghe Tadici, astfel că în vara anului trecut, antrenorul a decis să o împrumute pe jucătoare la Universitatea Cluj.

În liga secundă unde nivelul este mult mai scăzut, Nichitean a jucat meci de meci pentru  formaţia din Cluj, cu care a fost prezentă la barajul de promovare.

“U” Cluj a terminat turneul pe locul 3 şi a ratat promovarea, însă Diana Nichitean va avea ocazia să joace din nou în Liga Naţională din sezonul următor fiind chemată înapoi la HC Zalău, club cu care mai are contract.

“Are un sezon de Divizia A la Cluj unde a jucat permanent şi a marcat multe goluri, însă nivelul din liga secundă este cu totul altul.  A fost o experienţă pentru ea şi a putut vedea cum este în Liga Naţională şi cum e în liga secundă. Şi-a dorit şi ea să revină în circuit şi am decis să o chemăm din această vară la Zalău”, spune Gheorghe Tadici. În sezonul trecut, HC Zalău a mai avut împrumutată o jucătoare la “U” Cluj, pe Larisa Şerban.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL