Connect with us

FOTBAL

Alexandru Sorian s-a despărţit de SCM Zalău

După un an petrecut la formaţia zălăuană, experimentatul fotbalist a decis să părăsească echipa. Dorinţa lui de plecare a fost încă din iarnă, doar că atunci, Sorian era sub contract cu SCM

Plecări în masă de la SCM Zalău, care în această vară s-a despărţit de  mai mulţi jucători cu experienţă. Pe această listă se află şi Alexandru Sorian, fotbalistul de 31 de ani, care a venit sub Meseş în vara anului trecut. Deşi a stat un an la SCM, Alexandru Sorian a avut o perioadă lungă de inactivitate în toamnă, când din cauza unei accidentări nu a jucat timp de câteva luni.

Sorian a avut dorinţa de a pleca de la echipă încă din iarnă, doar că atunci era sub contract cu SCM. Până la urmă, odată cu terminarea sezonului, cele două părţi s-au despărţit, deşi fotbalistul ar fi putut ajuta echipa prin experienţa sa şi în stgiunea următoare.

În vârstă de 31 de ani, Alexandru Sorian a mai jucat la Liberty Salonta, FC Bihor, Săgeata Năvodari, UTA Arad, Luceafărul Oradea, Metalurgistul Cugir şi CSC Sânmartin, având meciuri inclusiv în Liga 1.

“Sorian a fost genul de jucător care de un jumătate de an ne tot spune că vrea să plece. După o discuţie pe care am avut-o împreună cu el şi cu antrenorul,  am decis să îl lăsăm să plece. Nu avea  rost să îl forţăm să rămână dacă jucătorul era doar cu gândul la plecare”, ne-a declarat Marius Paşca.

În iarnă, când era sub contract cu SCM, Alexandru Sorian a părăsit echipa fără acordul conducerii, însă a revenit după câteva zile după ce conducerea anunţase că îl va suspenda pentru gestul făcut

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL