Connect with us

Social

FOTO – Aflându-se în timpul liber, pompierul Ionuţ Harani a evitat producerea unei tragedii

Deşi se afla în timpul liber, pompierul a intervenit la localizarea unui incendiu de vegetație uscată care se exindea spre o gospodărie din satul său, Măerişte

Marţi, 14 iunie, a fost o zi plină pentru pompierii sălăjeni. Aceştia au fost solicitați să intervină la 18 intervenții într-o singură zi.

Misiunile acestora au vizat cazuri medicale S.M.U.R.D., evenimente rutiere, incendii și alte tipuri de intervenții pentru protecția populației. Omul potrivit, la timpul potrivit, la locul potrivit…

Pe data de 14 iunie, plt. adj. Marius Noje (Secţia de pompieri Jibou) și-a adus aportul pentru salvarea unei vieți. În aceeaşi zi, un alt pompier de la ISU Sălaj a intervenit pentru a opri producerea unei tragedii care amenința distrugerea unei întregi gospodării.

Astfel, în jurul prânzului, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul, că pe un teren din localitatea Măeriște, a izbucnit un incendiu de vegetație uscată. Flăcările puneau în pericol o gospodărie.

Alertat de către un localnic, plt. maj. Ionuţ Harani – angajat la Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei – care se afla în timpul liber, s-a deplasat imediat la locul unde s-a produs incendiul.

Cu mijloace de primă intervenție, el a reușit să localizeze flăcările înainte ca acestea să se extindă la casa și anexa gospodăriei. Mai apoi, tânărul a anunțat dispeceratul unității care trimisese forțe la locul solicitării.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social