Connect with us

Social

La datorie și în timpul liber. Un pompier din Jibou a salvat de la moarte un bătrân căzut de pe un pod

Aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Marius Noje de la Secţia de pompieri Jibou a scos din apă un bărbat de 69 de ani, care căzuse de pe un pod înalt de patru metri. Mai apoi, pompierul i-a acordat bărbatului măsurile de prim-ajutor până la sosirea echipajelor medicale

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din Jibou a fost aproape de o mare tragedie azi, 14 iunie. Undeva în jurul prânzului, omul trecea un pod înalt de aproximativ 4 metri aflat pe strada 1 Mai din oraş. La un moment dat, acesta s-ar fi dezechilibrat şi a căzut în vale, cu faţa în apă.

Întâmplător, plt. adj. Noje Marius se afla în zonă şi a observat cele întâmplate. Deşi se afla în timpul liber, pompierul s-a deplasat imediat la victima care se afla în stare de semiconștienţă. Imediat, victima a fost extrasă din apă si a început să primească măsurile de prim ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

Între timp, dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112. Până la venirea echipajelor de intervenţie, salvatorul aflat în timpul liber l-a stabilizat pe bărbat.

Ulterior, echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) a transportat persoana la UPU SMURD Zalău.

Este important ca în cazul producerii unei potențiale nenorociri să fie omul potrivit, în timpul potrivit, la locul potrivit. Felicitări colegului nostru!”, este mesajul adresat de ISU Sălaj.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: FOTO - Pompierul Ionuţ Harani a evitat producerea unei tragedii - Ştirile din Sălaj

  2. Pingback: FOTO - Aflându-se în timpul liber, pompierul Ionuţ Harani a evitat producerea unei tragedii - Ştirile din Sălaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social