Connect with us

MINIFOTBAL

România este vicecampioană europeană la minifotbal!

Reprezentativa ţării noastre a fost învinsă în finala Europenelor din Slovacia de către selecţionata Azerbaidjanului, în ciuda unui joc bun făcut de tricolori


România a avut un parcurs de excepţie la Campionatul European din Slovacia. Tricolorii au avut un parcurs perfect în grupe şi a reuşit să treacă şi de fazele eliminatorii, astfel că reprezentativa ţări noastre a ajuns din nou în finala Europenelor, după o pauză de şapte ani.

Ultima finală a fost în 2015. De altfel, 2015 era anul în care România câştiga ultima dată titlul european. Naţionala noastră are şase titluri continentale în palmares, cucerite între anii 2010 şi 2015.

Revenind la turneul din Slovacia, tricolorii au trecut de Bulgaria la loviturile de departajare în semifinale, iar pentru marele trofeu s-au duelat cu Azerbaidjan, echipă cu care s-a mai întâlnit şi în grupe şi pe care ai noştrii au învins-o cu 2 – 0.

Din păcate, în final, scenariul nu s-a repetat, iar azerii s-au impus la limită, după un gol marcat pe finalul primei reprize.

Deşi România a fost echipa mai periculoasă şi care a avut mai multe ocazii clare de gol, din păcate, băieţii noştri nu au putut marca şi au fost nevoiţi să se recunoască învinşi.

Una peste alta, România revine în prim-plan şi acest titlu de vicecampioană europeană va fi o motivaţie în plus ca la următoarea ediţie, selecţionata noastră să (re)devină regina Europei.

Azerbaidjan – România 1 – 0 (1 – 0)

România: Ionuț Neacșa și Laszlo Klein (portari) – Mircea Ungur, Mircea Popa, Răzvan Radu, Andrei Balea, Andrei Nemițanu, Andrei Apostol, Andrei Ferik, Andrei Moldovan, Marius Balogh, Ionuț Chețan și Răzvan Plopeanu. Antrenor: Virgil Bejenaru. Conducătorul delegaţiei: Ioan Onicaş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in MINIFOTBAL