Connect with us

HANDBAL

Disputa dintre Cristina Neagu şi Gheorghe Tadici a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină – Handbalista a fost amendată pentru declaraţiile de după meciul cu HC Zalău

Vedeta celor de la CSM Bucureşti a lansat în spaţiul public afirmaţii cum că HC Zalău nu şi-ar fi apărat corect şansele în alte jocuri, motiv pentru care Comisia de Disciplină a amendat-o cu 1.000 de lei. În replică, Gheorghe Tadici i-a răspuns punctual handbalistei, dar în ce priveşte declaraţiile sale s-a constatat că luarea unor măsuri disciplinare în această situaţie nu este de competenţa Comisiei de Disciplină

Au trecut două săptămâni de la partida dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti, dar ecoul încă nu s-a stins. Conflictul a apărut imediat după terminarea jocului, de la o afirmaţie a Cristinei Neagu, care a lansat acuzaţii grave la adresa echipei din Zalău.

“Cu noi vă daţi viaţa, cu alţii vă daţi.. la o parte. Şi n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câştigătoarea se stabileşte dinainte. Norocul nostru că am reuşit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcţie bună“, a fost postarea vedetei de la CSM Bucureşti.

Mai concret, Cristina Neagu a lăsat să se înțeleagă că HC Zalău a lăsat-o mai ușor în disputele cu Rapid, echipă care avea să devină campioana României.

Pentru declarațiile defăimătoare la adresa celor de la HC Zalău, Cristina Neagu a ajuns în faţa Comisiei de Disciplină şi a fost amendată cu 1.000 de lei. Neagu a fost chemată la Comisie chiar după o sesizare a preşedintelui Federaţiei, Constantin Din.

În legătură cu sesizarea domnului Constantin Din, președinte al FRH, privind declarațiile apărute în mass media ale sportivei Cristina Neagu (CSM București) și ale domnului profesor Tadici Gheorghe (CSM Zalău), Comisia, văzând punctele de vedere ale celor doi, hotărăște:  sancționarea sportivei Cristina Neagu (CSM București) cu penalitate 1.000 lei, dată limită de achitare 07.07.2022, conform art. 45.2 lit. b), pentru declarații tendențioase care se dovedesc a fi nereale în mass media, se arată în comunicatul Comisiei.

În replică la atacurile Cristinei Neagu, Gheorghe Tadici a răspuns punctual acuzaţiilor, dar Comisia a decis că nu se impun luarea unor sancţiuni.

În ce privește declarațiile d-lui Tadici Gheorghe, Comisia, văzând prevederile art. 45.1 și 45.2 RD , constată că luarea unor măsuri disciplinare în această situație nu este de competența CCD, se arată în acelaşi comunicat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL