Connect with us

TENIS

Cornel Florean, invincibil în Grecia

Seniorul sălăjean a avut un parcurs fără greşeală la turneul disputat în Grecia şi a reuşit să obţină mult doritul loc 1 la competiţia desfăşurată sub egida ITF


După ce a cucerit Cetatea de Scaun a Sucevei, Cornel Florean a decis să concureze şi în afara graniţelor, iar primul la care a participat a avut loc în Grecia, la Leptokaria, sub denumirea Olympus Open. A fost un turneu ITF S200, desfăşurat la mai multe categorii de vârstă.

Tenismanul nostru a fost, ca de obiecei, concurent la categoria de vârstă +55 de ani, acolo unde a concurat cu alţi trei sportivi, doi din Macedonia de Nord şi unul din Slovacia.

Având în vedere numărul de participanţi, organizatorii au optat pentru sistemul fiecare cu fiecare, pentru ca la final să tragă linie şi să se întocmească clasamentul final. Cornel Florean a fost de neoprit la acest turneu şi a avut un parcurs perfect.

Mai mult, pe durata celor trei partide, a pierdut doar 6 game-uri. Astfel, zălăuanul a trecut cu 6 – 2, 6 – 1 de Ljupcho Bebic (Macedonia de Nord), cu 6 – 2, 6 – 0 de Petar Tajkovski (Macedonia de Nord) şi cu 6 – 1, 6 – 0 de Peter Janciar (Slovacia).

După succesul din Grecia, pentru Cornel Florean urmează participarea la Campionatul European de Veterani. Competiţia se desfăşoară în aceste zile la Veli Losinj, în Croaţia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS