Connect with us

FOTBAL

Dan Gavrilescu şi Cosmin Iuhas, excluşi din lot!?

Eşecul suferit în prima partidă oficială a anului, cu Dacia Mioveni, se pare că a lăsat răni adânci, nu numai în sufletele suporterilor, ci şi ale conducerii. Astfel, după o analiză mai atentă a jocului, inclusiv o vizionare video, s-a constatat că unii dintre jucători au avut o evoluţie foarte palidă, în neconcordanţă cu potenţialul lor. Astfel, nu putea fi trecută cu vederea evoluţia lui Cosmin Iuhas, care a fost coautor la primele două goluri: la primul l-a faultat în careu pe Boroiban, iar la al doilea a trimis neglijent o pasă spre propriul portar. De asemenea, despre Gavrilescu s-a spus că a fost singurul care a ieşit de pe teren cu tricoul curat!? Sigur, pentru conducerea şimleuană a fost greu să facă acuze oficiale, dacă nu au existat probe.

 

 Urmarea a fost, însă, aceea că jucătorii Dan Gavrilescu şi Cosmin Iuhas au fost îndepărtaţi din lot. Sigur, a surprins decizia, cu atât mai mult cu cât Iuhas era la primul meci oficial sub culorile Silvaniei, după revenirea de la “U” Cluj, în timp ce Gavrilescu era considerat spiritul echipei şi liderul din vestiar. Ca să nu mai spunem că cei doi erau chiar fostul şi actualul căpitan de echipă ai “alb-albaştrilor!” Cum Gavrilescu se află sub contract cu FC Silvania, conducerea a luat decizia de a-l împrumuta până în vară la Luceafărul Oradea, echipă cu care şimleuanii au un protocol de colaborare.

 

La câteva zile distanţă după deciziile luate, apele s-au mai liniştit sub Măgură. Oficialii clubului neagă cele întâmplate şi chiar spun că Iuhas va reveni la antrenamente. “Iuhas a fost învoit pentru câteva zile, din cauza unor probleme personale şi a unei accidentări, dar îl aştept la Şimleu spre final de săptămână. Din câte ştiu, Gavrilescu a plecat la Luceafărul, deoarece orădenii aveau nevoie de un atacant, care să-i ajute să se salveze de la retrogradare”, ne-a mărturisit Dacian Nastai.

 

La rândul său, Cosmin Iuhas a evitat să vorbească despre schimbul de replici avut cu oficialii Şimleului, menţionând: “Am ceva probleme familiale şi de sănătate, dar voi reveni la Şimleu”. Dan Gavrilescu  recunoaşte că s-a vorbit la Şimleu despre faptul că unii jucători nu şi-au apărut corect şansele, dar lui nu i s-a transmis nimic oficial. “Am înţeles că unii băieţi au fost suspectaţi, între care eu, Iuhas şi Dănilă, dar mie personal nu mi-a reproşat nimeni, nimic, iar eu mă consider curat 100%. Am înţeles că a avut loc şi o discuţie aprinsă între Iuhas şi Dacian Nastai. Eu am plecat la Oradea, la insistenţele preşedintelui Gavrilă Galea, care a spus că are nevoie de mine la Luceafărul”, a punctat Gavrilescu, aflat deja în pregătiri cu bihorenii. Nouă nu ne rămâne decât să sperăm că toate discuţiile sunt constructive şi aşteptăm primul succes al anului pentru FC Silvania, care suntem siguri că va linişti spiritele.                      

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL