Connect with us

MINIFOTBAL

Naţionala de minifotbal a României, debut cu victorie la Campionatul European

În primul joc susţinut în Grupa B, “tricolorii” s-au impus cu 2 – 0 în faţa naţionalei din Azerbaidjan, prin golurile lui Răzvan Radu şi Mircea Ungur

Deţinătoare a şase titluri europene (2010 – 2015), Naţionala României de minifotbal a început un nou drum la Campionatul European din Slovacia, pe care îl abordează din postura de vicecampioană europeană, titlu pe care l-a obţinut în 2018 la Kiev.

Selecţionata condusă de Virgil Bejenaru a debutat cu dreptul la Campionatul European, iar sâmbătă seara a reuşit o victorie cu 2 – 0 în faţa naţionalei din Azerbaidjan.

A fost un meci mai greu decât o arată scorul. “Tricolorii” au deschis scorul în minutul 9 prin Răzvan Radu, însă avansul minim s-a menţinut până spre final. Azerii au forţat egalare, dar în ultimul minut, Mircea Ungur a prin o “torpilă” şi a stabilit scorul final.

România porneşte cu 3 puncte în Grupa B, iar luni de la ora 19.15 va susţine al doilea meci cu Albania. Partida va fi în direct pe Pro Arena.

La turneul final din Slovacia, din Sălaj este prezent Ioan Onicaş, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, dar şi arbitrul Nicolae Chiş-Ciure. Acesta face brigadă cu Cezar Ionescu din Buzău, cei doi arbitrând meciul de deschidere, dintre Italia şi Polonia.

România – Azerdbaijan 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Răzvan Radu (9) şi Mircea Ungur (50)

România: Laszlo Klein și Ionuț Neacșa (portari) – Mircea Ungur, Mircea Popa, Răzvan Radu, Ionuț Alecu, Andrei Balea, Andrei Nemițanu, Andrei Ferik, Andrei Moldovan, Marius Balogh, Ionuț Chețan, Răzvan Plopeanu. Antrenor: Virgil Bejenaru. Staff: Dan Cojocaru și Cristian Lupu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in MINIFOTBAL