Connect with us

HANDBAL

Concluziile lui Gheorghe Tadici la final de campionat

Parcursul echipei şi locul ocupat în clasament îl mulţumesc pe antrenorul Zalăului, mai ales că gruparea de sub Meseş este cea mai tânără echipă din Liga Naţională. Gheorghe Tadici susţine că HC Zalău a avut un sezon bun  şi putea fi mai sus în clasament însă este de părere că pierdut pe nedrept 8 puncte

Punct final în ediţia 2021 – 2022 a Ligii Naţionale de handbal feminin, campionat pe care HC Zalău l-a încheiat pe locul 9.

Etape bune, sălăjencele au fost în prima jumătate a clasamentului, iar înaintea ultimelor două jocuri cu CSM Bucureşti şi Măgura Cisnădie au ocupat locul 7.

Cele două înfrângeri au costat-o pe HC Zalău care a coborât pe locul 9, poziţie pe care a şi încheiat campionatul.

Parcursul echipei şi locul ocupat în clasament îl mulţumesc pe antrenorul Zalăului, mai ales că  HC Zalău este cea mai tânără echipă din Liga Naţională.

Antrenorul spune că HC Zalău putea ocupa un loc mult mai bun dar este de părere că a pierdut pe nedrept mai multe puncte.

“Puteam termina şi mai sus, dar am pierdut minim 8 puncte pe nedrept. Am avut jucătoare care în anumite perioade au avut şi probleme de sănătate sau de altă natură, care au dat un randament mai slab, dar una peste alta suntem echipa cu cele mai multe jucătoare under 21 şi under 23 de pe raportul de joc. Am folosit şapte astfel de jucătoare meci de meci şi asta spune totul”, precizează antrenorul Zalăului.

În cele 26 de etape, HC Zalău a înregistrat 12 victorii, o remiză şi 13 înfrângeri, acumulând 37 de puncte. În spatele Zalăului a terminat SCM Craiova, o echipă cu un lot valoros. Pe poziţiile de baraj se situează CSM Slatina şi Dacia Mioveni, care şi-au asigurat menţinerea în Liga Naţională la turneul de la Vâlcea.

Din liga secundă au promovat direct CSM Galaţi şi CSM Tg. Jiu.

“Sezonul s-a sfârşit cu două meciuri care a avut acelaş final. La Cisnădie am avut trei perioade în care am jucat în patru, fără să fi fost necesar ca să fie cineva eliminat.Aceasta a fost situaţia. A fost un meci doar de statistică. Nu a urcat şi nu a coborât nimeni. Nici cu o victorie nu am mai fi putut urca în clasament. A fost un sezon pe care eu îl apreciez că a fost bun, argumentat de faptul că circa 80 % din campionat ne-am învârtit în jurul locurilor 6 – 8. Practic au fost ultimele etape care ne-a dus pe locul 9, dar nu  este o problemă atât de elocventă. Ne-am îndeplinit obiectivul. A fost un campionat greu cu bune şi cu mai puţin bune şi cu multă presiune din interior dar şi din exterior. Suntem cea mai tânără echipă din Liga Naţională”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL