Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău organizează selecţie pentru grupele de copii şi juniori

Acţiuna de selecţie are loc marţi, de la ora 16.30, la Stadionul Municipal din Zalău. Selecţia se organizează pentru completarea grupelor de copii şi juniori la categoriile 2004, 2005, 2006 şi 2007

La doar trei ani de la înfiinţare, secţia de fotbal de la SCM Zalău are o echipă de seniori care activează în Liga a III-a, două grupe de juniori republicani, dar şi mai multe grupe de copii angrenate în competiţiile judeţene.

Practic, formaţia zălăuană a pus un mare accent pe grupele de copii şi juniori. În prezent are şase greupe şi peste 150 de copii legitimaţi. SCM Zalău mai organizează o acţiune de selecţie pentru completarea grupelor la categoriile 2004, 2005, 2006 şi 2007.

Selecţia are loc marţi, de la ora 16.30, la Stadionul Municipal din Zalău. Juniorii interesaţi de această acţiune trebuie să se prezinte cu echipament sportiv.

De precizat că faţă de alte cluburi, SCM Zalău oferă gratuitate pentru copii şi juniori, asigurându-le echipamente de joc, de prezentare şi materiale sportive necesare antrenamentelor. Totodată, toate costurile deplasărilor la meciurile oficiale şi amicale sunt suportate de către club.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL