Connect with us

Social

ZIUA PORȚILOR DESCHISE la toate subunitățile de pompieri din județ cu ocazia “Zilei Internaționale a Copilului”

Cu ocazia „Zilei Internaţionale a Copilului”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Sălaj organizează miercuri, 01 iunie a.c., între orele 09:00 – 15:00, “Ziua Porţilor Deschise”

Copiii, dar şi însoţitorii acestora sunt aşteptaţi, atât la sediul inspectoratului, cât și la sediile tuturor subunităților din județ Zalău, Jibou, Șimleu Silvaniei și Cehu Silvaniei, dar și în localitățile Nușfalău, Sărmășag, Ileanda, Sânmihaiu Almașului și Hida, unde vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea tehnicii de intervenţie a pompierilor militari.

Potrivit organizatorilor, cei mici vor avea ocazia să vadă cum arată o zi din viața pompierilor, dar și să participe la diferite ateliere specifice.

Pompierii sălăjeni au pregătit pentru vizitatori, prezentări ale autospecialelor de intervenție, echipamentelor și accesoriilor din dotare.

”Vom fi gata să le împărtășim tuturor celor care ne vor vizita informații utile (mode de comportare în diferite situații de urgență, noțiuni elementare de prim ajutor), însă și aspecte ale nobilei profesii de pompier”, au informat reprezentanții ISU Smurd Sălaj.

Vă așteptăm cu drag!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social