Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a încheiat sezonul cu o înfrângere la Cisnădie. Sălăjencele, pe locul 9 la final de campionat

În ultima etapă din campionat, gruparea de sub Meseş a cedat la o diferenţă de trei goluri pe terenul celor de la Măgura Cisnădie. După acest rezultat, echipa antrenată de Gheorghe Tadici a terminat campionatul pe locul 9, cu 37 de puncte acumulate în 26 de etape

Prestaţia bună avută în partida cu CSM Bucureşti a dat speranţe Zalăului pentru jocul din ultima etapă de la Măgura Cisnădie. Pentru echipa lui Gheorghe Tadici era oricum greu să mai poată urca în clasament, având în vedere că Dunărea Brăila şi Gloria Bistriţa aveau meciuri uşoare.

Cu toate acestea, gruparea de sub Meseş a intrat motivată să termine sezonul cu un rezultat pozitiv, însă a avut în faţă un adversar incomod care lupta pentru ultimul loc de Europa.

Măgura fost în avantaj în debutul jocului, dar HC Zalău a ţinut aproape şi scorul a fost strâns, 5 – 3 min. 10, 8 – 6 min. 17 sau 9 – 8 min. 20.

Sălăjencele au reuşit să egaleze în minutul 25 şi chiar au preluat conducerea la 9 – 10 în minutul următor. Finalul primei reprize a aparţinut sibiencelor, care deşi au primit o eliminare de 2 minute, au reuşit să marcheze trei goluri şi să intre la vestiare cu 12 – 10.

În repriza secundă, experienţa celor de la Măgura s-a văzut. Trupa lui Alexandru Weber a făcut mai puţine greşeli şi a reuşit să se desprindă la patru goluri. A condus şi cu cinci diferenţă în minutul 45, când scorul era 19 – 14, în timp ce HC Zalău a avut un interval de 7 minute când nu a marcat niciun gol.

În condiţiile date era greu de sperat la ceva pe terenul unei echipe de cupe europene. De la 22 – 18, HC Zalău s-a apropiat la două goluri şi scorul a devenit 22 – 20 în minutul 55. A venit o dublă eliminare pentru Lazea şi Berbece, iar în aceste condiţii, HC Zalău nu a mai putut reintra în joc.

Gazdele s-au dus la 24 – 20 şi scorul final avea să fie 24 – 21. În urma acestui rezultat, Măgura Cisnădie termină campionatul pe locul 4, în timp ce HC Zalău încheie sezonul pe poziţia a 9-a, cu 37 de puncte.

Şi cu un rezultat pozitiv la Cisnădie, chiar şi cu o victorie, sălăjencele erau tot pe 9, deoarece în ultima etapă, Dunărea Brăila şi Gloria Bistriţa au obţinut victorii şi au terminat în faţa Zalăului.

Cu 9 goluri marcate, Andreea Bujor a fost cea mai bună marcatoare a meciului de la Cisnădie.

Măgura Cisnădie – HC Zalău 24 – 21 (12 – 10)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL