Connect with us

Social

TRAGEDIE. Ionuț Ciocmărean – tânărul desemnat de Episcopia Sălajului ca ”Profesorul deceniului” – s-a stins din viață la doar 37 de ani

Unul dintre cei mai pasionați și îndrăgiți profesori de religie din Sălaj s-a stins fulgerător din viață, sâmbătă, la doar 37 de ani, în urma unui stop cardiac. Pentru activitatea sa didactică și misionară, Episcopia Sălajului i-a oferit de trei ori distincția ”Profesorul anului”, pentru ca în anul 2019 el să fie desemnat chiar ”Profesorul deceniului”!

Veste cutremurătoare. A murit Ionuț Ciocmărean, unul dintre cei mai apreciați profesori de religie din Sălaj. Avea doar 37 de ani, dar avea în spate o activitate profesională extrem de bogată.

A urmat Universitatea “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, dar de ani buni era profesor de religie la Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă SPERANŢA Zalău şi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Şimleu Silvaniei.

După cum spunea un apropiat, Ionuț Ciocmărean (n. 19 noiembrie 1983) era un om deosebit, care și-a încredințat sufletul Părintelui Ceresc. A înţeles faptul că a fi profesor de religie este o misiune importantă pe acest Pământ. Ca urmare, dom’ profesor a încercat şi a reuşit să dea sens fiecărei clipe din viaţă.

Şi-a ajutat şi şi-a iubit colegii şi elevii, alături de care a realizat de-a lungul anilor mai multe activităţi importante şi proiecte de suflet. Participa cu entuziasm la activitățile catehetice, fie că era vorba de tabere de vară sau reuniunile tinerilor ortodocși.

Îi plăcea să coordoneze parteneriatele realizate pentru a le aduce bucurii elevilor săi speciali. El este şi iniţiatorul Concursului Național ”Biserica, locaș de închinare”, care s-a derulat cu succes timp de opt ani (perioada 2011 – 2019).

Pentru activitatea didactică și misionară, Episcopia Sălajului i-a oferit distincția ”Profesorul anului” de trei ori (2010, 2012 şi 2015), iar în anul 2019 a fost declarat ”Profesorul deceniului”!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 31 mai, de la ora 13.00, în localitatea Brâglez (comuna Surduc).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social