Connect with us

FOTBAL

S-a terminat campionatul de juniori A1, dar nu se cunoaşte campioana. Clasament incomplet pe site-ul oficial al AJF Sălaj

Încurcătură mare în campionatul de juniori A1, unde Sportul Şimleu încă este pe primul loc, urmată de Rapid Jibou şi CS Barcău Nuşfalău. În clasament lipseşte un rezultat, cel al confruntării dintre CS Barcău Nuşfalău şi Sportul Şimleu, care trebuia să aibă loc în toamnă, în tur, mai exact în etapa a IV-a

Liga a IV-a la seniori continuă cu un play-off, dar la juniori întrecerea s-a terminat duminică când a avut loc ultima etapă. Cu toate acestea încă nu se cunoaşte campioana, deoarce site-ul oficial al AJF Sălaj oferă un clasament incomplet.

Pe primul loc se află Sportul Şimleu cu 51 de puncte, urmată de Rapid Jibou tot cu acelaşi număr de puncte, iar pe 3 se clasează CS Barcău Nuşfalău cu 49 de puncte. În clasament lipseşte însă un rezultat, cel al partidei dintre CS Barcău Nuşfalău şi Sportul Şimleu, din etapa a IV-a, care trebuia să aibă loc în tur, în toamnă!

Site-ul oficial al AJF Sălaj infromează cititorii că acest meci este amânat, deşi până la terminarea campionatului, partida respectivă trebuia să aibă un deznodământ. Altfel spus, dacă acel joc a fost amânat trebuia reprogramat până la finalul campionatului sau dacă Sportul Şimleu nu s-a prezentat, atunci jocul trebuia omologat cu victoria la “masa verde” pentru echipa din Nuşfalău.

AJF Sălaj nu îi dă drept de participare la etapa interjudeţeană echipei din Şimleu. În aceste condiţii, gruparea antrenată de Romeo Oltean a anunţat că nu se mai prezintă la meciuri. A făcut acest lucru în ultima etapă, la Bălan, dar mai are o neprezentare şi la partida cu Rapid Jibou.

Rămâne de văzut ce procedeu va aplica AJF Sălaj şi cum va omologa acel joc din etapa a IV-a pentru a putea desemna campioana.

Reprezentanta Sălajului urmează să joace în etapa interjudeţeană programată în 6 şi 10 iunie cu reprezentanta Clujului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL