Connect with us

FOTBAL

Cum a reuşit AJF Sălaj să facă departajarea dintre AS Ip şi Rapid Zimbor pe site-ul oficial. A făcut cadou 36 de goluri la o echipă!

AS Ip şi Rapid Zimbor au terminat la egalitate de puncte în clasament, iar echipa care prinde locul 4 şi merge în play-off este gruparea din Ip. Are avantajul meciurilor directe, după ce a câştigat cu 3 – 1 în tur, iar în retur a remizat la Zimbor, scor 2 – 2. Cum gruparea din Zimbor stătea mult mai bine la golaveraj, cei de la AJF Sălaj au încercat o “manevră” pentru ca AS Ip să fie peste echipa din Zimbor pe site-ul oficial. Ca urmare, forul condus de Daniel Sabou a venit cu o nouă… inovaţie: a trecut scorul de 40 – 2 la un meci din tur dintre AS Ip şi Ardealul Crişeni, care în realitate a fost 4 – 2! În aceste condiţii, site-ul oficial o plasează pe locul 4 pe echipa din Ip

S-a terminat sezonul regulat şi se cunoaşte şi ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii a IV-a. Locul 4 a fost prins în extremis de AS Ip, după victoria cu 2 – 1 din deplasarea de la Luceafărul Bălan. În condiţiile în care Rapid Zimbor nu a reuşit decât o remiză la Cosniciu, cele două echipe au terminat la egalitate de puncte.

AS Ip merge în play-off fiind avantajată de meciurile directe, după ce a câştigat cu 3 – 1 în tur cu Zimbor, iar în retur a remizat scor 2 – 2.

Site-ul oficial al AJF Sălaj afişa aseară echipa Rapid Zimbor pe locul 4, care avea un golaveraj mai bun decât AS Ip. Însă, forul condus de Daniel Sabou a venit cu o nouă inovaţie şi pentru ca site-ul oficial să afişeze echipa din Ip pe locul 4 s-a modificat un scor din tur.

Astfel, la jocul din etapa a III-a, dintre AS Ip şi Ardealul Crişeni încheiat cu scorul de 4 – 2 (disputat în 26 septembrie 2021), scorul a fost modificat şi a fost trecut 40 – 2!!! Astfel spus, un cadou din partea AJF Sălaj de 36 de goluri pentru ca şi pe site-ul oficial, gruparea din Ip să fie pe locul 4.

Cu un astfel de scor trecut “din burtă”, AS Ip are acum un golaveraj de invidiat: 73 de goluri marcate şi 48 primite. Oricum, echipa lui Nagy Mihai merge pe merit în play-off, deoarece primul criteriu de departajare sunt rezultatele din meciurile directe.

În aceste condiţii, nu era nevoie ca AJF Sălaj să facă o astfel de manevră, tocmai pe un site oficial, pentru care toate echipele cotizează o taxă de administrare.

Nu ştim cât de tare îi doare pe cei de la Ardealul Crişeni o astfel de modificare a scorului din tur. Gruparea din Crişeni a încheiat Liga a IV-a pe locul 9, dar peste noapte s-a trezit cu încă 36 de goluri primite şi termină campionatul cu un total de 90 de goluri primite în 20 de partide.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL