Connect with us

TENIS

CSM Zalău, locul 5 la Naţionalele de juniori III la tenis de masă

Elevii lui Victor Puie au avut o prestaţie bună, fiind eliminaţi în sferturi de echipa ce avea să câştige titlul naţional


În perioada 13 – 15 mai, la Câmpulung a avut loc Campionatul Naţional de Echipe la juniori III (9 – 10 ani) la tenis de masă. La această competiţie, judeţul Sălaj a fost reprezentat de către CSM Zalău, pe tabloul băieţilor.

Echipa noastră a fost formată de sportivii Antonio Taloş, Rareş Ilieş şi Demjen Peter, cel din urmă fiind fratele mult mai cunoscutele Demjen Eszter sau Demjen Kata. Au fost 22 de echipe prezente la această competiţie, organizatorii formând şase grupe, patru a câte patru echipe şi două a câte trei.

CSM a făcut parte dintr-o grupă cu CS Stirom Bucureşti, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş, clasându-se pe locul 3. A urmat barajul de accedere pe tabloul prinicipal, acolo unde elevii lui Victor Puie au câştigat cu 3 – 1 în faţa celor de la CSS 1 Bucureşti.

CSM Zalău avea să ajungă în sferturile de finală după ce a trecut cu 3 – 1 şi de ACS Armand Supur, fiind eliminată din competiţie de CS Stirom Bucureşti, formaţie ce avea să devină campioană naţională.

“Am reuşit locul 5, un rezultat bun. Am pierdut în faţa echipei care avea să devină campioană naţională. Mergem joi la Campionatul Naţional Individual”, ne-a spus Victor Puie.

Pentru CSM Zalău urmează Campionatul Naţional Individual de la Odorheiu Secuiesc. David Bălănean şi Antonio Taloş vor participa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS