Connect with us

HANDBAL

Sălăjeanca Mara Remeş câştigă Turneul Speranţe cu LPS Satu Mare 

Handbalista este împrumutată la Satu Mare de la HC Valeria Motogna şi a contribuit la succesul sătmărencelor la turneul final al speranţelor la junioare I. “Este un rezultat frumos. Pentru mine este o mare performanţă să joc în teren cu fete născute în anii 2003 – 2004, eu fiind născută în 2006”, ne-a spus Mara Remeş


Handbalul este foarte iubit sub Meseş, dovadă fiind şi meciurile celor de la HC Zalău care se dispută aproape cu casa închisă. Această simpatie se transmite din generaţie în generaţie, astfel că tinerele sunt atrase de către acest sport şi îşi doresc să facă performanţă.

În judeţ sunt tinere talente care visează să facă pasul spre Liga Florilor, iar un astfel de exemplu este şi Mara Remeş, o tânără născută în anul 2006 care visează ca într-o zi să îmbrace tricoul celor de la HC Zalău.

Până atunci, Mara dă tot ce are mai bun în competiţiile de juniori, iar recent a câştigat cu LPS Satu Mare turneul final al speranţelor la junioare I, acolo unde a jucat împotriva unor jucătoare cu doi – trei ani mai mari.  Mara evoluează la LPS Satu Mare începând din acest sezon, fiind împrumutată de la HC Valeria Motogna.

“Am obţinut un rezultat frumos. Pentru mine este o mare performanţă să joc în teren cu fete născute în anii 2003 – 2004, eu fiind născută în 2006”, ne-a spus Mara Remeş.

A început handbalul sub comanda Valeriei Motogna

Mara Remeş a început handbalul la CSS Zalău, sub comanda Valeriei Motogna, după care a continuat hanbalul sub aripa Gabrielei Muntean.  A urmat o pauză pentru tânăra handbalista, pentru ca mai apoi să ajungă iar sub aripa Valeriei Motogna şi a Anei Şomoi, la HC Valeria Motogna, acolo unde avea să explodeze din punct de vedere sportiv.

“La HC Valeria Motogna m-am iniţiat în handbalul de înaltă performanţă şi chiar am cochetat şi cu lotul naţional de cadete. Din august sunt împrumutată la Satu Mare, unde împreună cu echipa de junioare I am obţinut rezultatul frumos la Campionatul Naţional”, spune tânăra handbalistă născută la data de 27 septembrie 2006.

A marcat 15 goluri la turneul final

Mara Remeş se pregăteşte la LPS Satu Mare sub comanda antrenorilor Albert Kibedi, Ciprian Mărieş şi Alin Pop, antrenori care i-au oferit încredere şi minute la turneul final, sălăjeanca reuşit 15 goluri în cele cinci meciuri disputate.

Care este visul Marei Remeş

După rezultatul obţinut cu LPS Satu Mare, Mara Remeş îşi doreşte să continue să-şi îmbunătăţească jocul şi să progrezeze, iar într-o bună zi să poată evolua pe prima scenă a handbalului românesc, precum şi în tricoul echipei naţionale.

“Sunt o fire foarte ambiţioasă şi de când eram mică şi analizam la televizor acest sport, mă simţeam foarte atrasă. Visul meu este să ajung la Naţională şi poate în scurt timp şi la HC Zalău, echipa condusă de Gheorghe Tadici şi doamna Tadici. Vreau să strâng cât mai multe medalii în diverse competiţii. Ţintesc în viitor şi la Jocurile Olimpice şi la final four în Champions League”, ne mărturiseşte tânăra handbalistă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL