Connect with us

FOTBAL

FOTO – După doi ani de pauză, Cupa Şimleului la Karate Shotokan revine!

Peste 100 de karateka de la cluburi din Şimleu Silvaniei sau Jibou, dar şi de la cluburi din Maramureş şi Bihor, au încins tatami-ul de la Sala de sport Măgura a oraşului Şimleu Silvaniei, cu ocazia ediţiei de-a XXII-a a Cupei Şimleului la Karate Shotokan

Duminică, 15.05.2022, Sala de sport Măgura a oraşului Şimleu Silvaniei, a fost gazda celei de-a XXII-a ediţii a Cupei Şimleului la Karate Shotokan, eveniment organizat de C.S. Omega în parteneriat cu Primăria Şimleu, D.J.S. Sălaj şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei.

După mai bine de doi ani in care activitatea competitionala a fost drastic ingradita datorita pandemiei, duminica, competitia a adus impreuna aproape 100 de karateka din Maramureş, Bihor şi Sălaj, care s-au intrecut în probe de Kumite, secţiunile W.K.F. şi Shobu Ippon.

În deschidere, gazdele au oferit musafirilor secvente din editiile anterioare si ca sa fie marcata oficial editia din acest an, cuvantul de inceput l-a avut primarul orasului nostru, domnul avocat Cristian-Mihai Lazar. Fost practicant de karate in copilarie si mai tarziu performer in echipa de volei a orasului s-a simtit bine printre noi si ne-a asigurat de sprijinul sau in actiunile la care vom participa.

Echipa simleuana a fost cea mai numeroasa, dupa cum era de asteptat. Lotul a fost alcatuit din 30 de sportivi ai Clubului Sportiv Omega, dar si de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei.

Maramureşul a fost reprezentat de sportivi de la C.S. Condor din Baia Mare, C.S. Mihai Sho din Tg. Lapus si C.S. Umbra din Baia Sprie.

Din Bihor au venit sportivi de la C.S. Good Dragon din Marghita, iar din Sălaj, pe langa delegatia simleuana, au participat si sportivi da la C.S. Coste din Jibou.

Au arbitrat responsabil Demyen Geza, Coste Calin, Mihalcea Stelian, Szentgyorgyi Silvia, Baintan Cătălin, Abagiu Tudor şi Gal Nicolae, supervizati de sensei Viorel Duţă, presedintele A.N.A.K. 7 Dan Karate Shotokan.

Gazdele au rasplatit efortul sportivilor cu diplome, medalii si trofee. Trofeele au fost oferite de catre D.J.S. Salaj, partenerul nostru de multi ani.

La finalul competitiei, sălăjenii contabilizau 16 locuri I, 15 locuri II si 13 locuri III, astfel,  locuri I au obtinut urmatorii: Brailoiu Sabina, Jozsa Patrick, Rosan Ionel, Orgovan Krisztian, Veres Luca, Chis Imre, Filip Amira (2), Pop Maia, Bakai Patrick, Pasca Antonio (2), Chereches Marius (2) si Gal Nicolae (2). 

Pe locul doi s-au situat: Gui Iulia, Olteanu Marina, Bede Alexander, Roşan Casian, Rusan Alexandru, Mak Szilard, Toma Medeea (2), Raţiu Iann, Şumălan Denis (2), Bal Matei, Gal Nicolae, Ciurte Petra si Ciurte Lucian.

Au obtinut locuri III : Retean Anabela, Pop Matei, Silaghi Tudor, Butcovan Sorin, Bal Luca, Roşan Darius, Borz Darius, Sabo Alexia (2), Ciurte Petra, Szilaghi Andreea (2) si Raţiu Iann.

Un palmares deosebit, copii bine pregatiti si dornici de competitie.  Ii felicitam sincer pe toti, gazde si musafiri si sa nu uitam ca o delegatie de trei sportivi va reprezenta Simleul la Campionatul European de Karate ce se va desfasura la finele acestei saptamani in statiunea Varna din Bulgaria.

Multumim parintilor pentru implicarea lor in buna desfasurare a tuturor activitatilor noastre, pentru sprijinul nemijlocit alocat copiilor in evolutia lor in tainele karate-ului.

Prof. Gheorghe POP

6 Dan Karate Shotokan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL