Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, oprită iar din drum de CFR Cluj II

În campionatul regulat, SCM Zalău pierdea la Cluj-Napca şi îşi reducea simţitor şansele de calificare în play-off. Şi de data aceasta, echipa secundă a campioanei României a încurcat socotelile celor de la SCM Zalău, care acum pot pierde şi primul loc din play-out, ceea ce era un obiectiv secundar

Înaintea rundei din acest weekend, în play-out-ul Ligii a III-a mai erau trei etape de disputat. Sigur, obiectivul pentru acest sezon era play-off-ul şi chiar promovarea. Până la urmă, SCM Zalău a ajuns în a două grupă valorifică. În acel moment, conducerea anunţa că echipa trebuie să câştige toate meciurile şi să termine pe prima poziţie, pe care în acest moment, e adevărat, o ocupă.

Situaţia s-a complicat după ce elevii lui Marius Muntean şi Alexandru Pop au făcut din nou un pas greşit pe teren propriu. Sâmbătă după-amiază, oaspetele Stadionului Municipal a fost echipa secundă a campioanei României, CFR Cluj. E adevărat că în unsprezecele de start s-au aflat şi doi jucători de la echipa mare, este vorba de Rodrigues şi Gâdea, care şi acesta are doar 22 de ani. Restul de jucători, însă, au fost doar tineri, mulţi dintre ei chiar juniori! Cu toate acestea, clujenii au dat o replică solidă.

Brazilianul Figuera Rodrigues – atacantul transferat în acest sezon de la UTA Arad – a deschis scorul încă din minutul 22. Până la pauză au mai fost câteva ocazii la cele două porţi. Cea mai importantă ocazie a fost tot la poarta Zalăului. Aflat singur cu portarul Andrei Pop, Emmanuel Yeboah nu a reuşit să marcheze din apropiere.

Speranţele Zalăului au fost reaprinse în minutul 51, când Sergiu Pop a egalat. SCM Zalău a încercat să forţeze o victorie, dar CFR Cluj II şi-a vândut scump pielea. În minutul 69, oaspeţii au intrat din nou în avantaj, prin Vlad Fărcăşan. Mihai Onicaş, cel care a revenit printre titulari şi chiar cu banderola de căpitan la braţ, a marcat pentru 2 – 2. Finalul de joc a aparţinut oaspeţilor, care au irosit câteva ocazii importante, una chiar în prlungirile jocului!

Meciul s-a terminat nedecis şi SCM Zalău pierde două puncte imprtante pentru stabilirea ierarhiei finală. CSM Satu Mare a câştigat la Şomcuta Mare şi s-a apropiat la doar un punct faţă de SCM Zalău. Aceasta, în condiţiile în care în etapa următoare sălăjenii vor juca tocmai la Satu Mare!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 18 mai.

SCM Zalău – CFR Cluj II 2 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Sergiu Pop (51) şi Mihai Onicaş (73), respectiv Jonathan Rodriguez (22) şi Vlad Fărcăşan (69)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL