Connect with us

Social

Fotografi de talie internațională vin în Sălaj, la deja tradiţionala tabără de fotografie

În perioada 20 – 27 mai 2022, se va desfășura în Sălaj a 5-a ediție a taberei de fotografie ,,Sălaj- Frumusețe, Tradiție, Poveste” 2022. La eveniment sunt aşteptaţi fotografi de marcă din România, Macedonia, Irlanda, Cipru, Serbia şi Cehia

Tabăra va fi organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Asociația Foto Club Varadinum Oradea și Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Țara Silvaniei”.

Vor participa fotografi de talie internațională din România, Macedonia, Irlanda, Cipru, Georgia, Serbia şi Cehia. Prin fotografiile lor, aceştia vor arăta frumusețile Județului Sălaj. Atât prin postări pe rețelele de socializare, cât și prin participarea lor la saloanele internaționale de fotografie.

Sălajul are un mare potențial turistic, obiectivele sale de interes variind și acoperind o largă paletă (biserici de lemn, monumente de patrimoniu, muzee, peisaje, rezervații naturale, tradiții, meșteșuguri) și multe altele.

Scopul taberei este promovarea județului Sălaj prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale, care au potențial în atragerea turiștilor.

“Mulțumim celor care au răspuns invitației noastre! Mult succes și lumină bună!”, este mesajul de bun venit al organizatorilor.

Parteneri:

Consiliul Județean Sălaj

Primăria Zalău

Primăria Jibou

Primăria Șimleu Silvaniei

Primăria Cehu Silvaniei

Primăria Vârșolț

Primăria Năpradea

Primăria Bălan

Primăria Mirșid

Primăria Pericei

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social