Connect with us

DIVIZIA A1

Lovitură grea. SCM Zalău l-a pierdut pe Rareş Bălean

Cel mai valoros jucător din lotul echipei şi-a încheiat aventura la SCM Zalău după doar un sezon. Voleibalistul zălăuan a dat curs unei oferte mult mai bune de la Dinamo Bucureşti, unde în următorii doi ani vrea să câştige titlul în Divizia A1

În vara anului trecut, SCM Zalău a dat lovitura prin transferul lui Rareş Bălean. Cel mai bun voleibalist sălăjean din ultimii ani revenea sub Meseş după două sezoane petrecute la VfB Friedrichshafen, cu care a fost vicecampion în Germania!

Valorosul voleibalist a revenit cu planuri mari acasă şi spera să câştige o nouă medalie la Zalău, însă SCM a fost abia pe locul 6 în Divizia A1. A fost un sezon şters al grupării zălăuane, dar asta s-a datorat şi bugetului mult mai mic de care a dispus fosta vicecampioană, în comparaţie cu fruntaşele campionatului.

Cum la Zalău nu se poate discuta despre obiective îndrăzneţe şi despre un buget cosistent pentru stagiunea următoare, zălăuanul Rareş Bălean a decis să plece de la SCM.

Internaţionalul a fost asaltat de oferte în această perioadă şi a decis să semneze cu Dinamo Bucureşti, vicecampioana României, cu care va juca în cupele europene. Bălean a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Dinamo, cu care speră să câştige titlul în România, performanţă pe care a mai atins-o în 2017, când juca pentru Volei Municipal Zalău.

“Am semnat cu Dinamo un contract pentru o perioadă de doi ani. Am fost un an acasă, unde am încercat să facem performanţă, dar din păcate nu am reuşit ceea ce ne-am fi dorit. Sper ca pe viitor să mai pot să joc acasă şi să obţinem mai mult, iar echipa să se bată la titlu”, ne-a declarat Rareş Bălean.

Până să facă cunoştinţă cu Dinamo, Rareş Bălean se află în această perioadă în pregătiri cu Naţionala României, la Galaţi, care se pregăteşte de participarea în Silver League.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1