Connect with us

FOTBAL

Cetatea Almaşu învinge la ultima fază liderul Olimpia Rus

Gruparea condusă de Cristian Ignat a reuşit să obţină o victorie importantă în faţa liderului Olimpia Rus. Nagy Robert a adus bucuria în tabăra gazdelor cu un gol marcat la ultima fază


Cetatea Almaşu a reuşit să dea lovitura şi a învins liderul Olimpia Rus. Gruparea condusă de Cristian Ignat a reuşit un meci mare în faţa propriilor suporteri. 

Pe un teren superb, baza sportivă din Almaşu fiind una dintre cele mai moderne din Liga a V-a, singurul gând al jucătorilor a fost la fotbal, astfel că meciul a fost unul de calitate.

Ocazii au fost de ambele părţi, chiar dacă liderul a avut ceva probleme de lot, după cum ne-a spus managerul Olimpiei.

Mugurel Neag a fost cel care a deschis scorul la jumătatea primei reprize. În partea secundă, Florin Ursan a restabilit egalitatea.

Când toată lumea se aştepta la o remiză, gazdele au dat lovitura la ultima fază. La o fază fixă, fundaşii Olimpiei nu au avut reacţie în faţa lui Nagy Robert, care a marcat şi a adus trei puncte importante la Almaşu.

Reacţiile conducătorilor

“Am avut probleme de lot pentru acest meci. A fost un eveniment în cadrul echipei şi am mers cu ce am putut la Almaşu. Chiar şi aşa, puteam obţine mai mult, dar am ratat multe ocazii. Nici n-am dormit noaptea, este o înfrângerea pe care nu ne-o permiteam. Urmează două jocuri de foc cu Viitorul Băbeni pe care trebuie să le câştigăm”, ne-a declarat Augustin Bodea, managerul echipei Olimpia Rus.


„A fost o victorie importantă şi, după părerea mea, una meritată. Am jucat de la egal la egal cu ei. A fost un meci foarte frumos pentru această ligă, fără incidente majore şi certuri. Olimpia Rus este o echipă foarte bună, cred că cea mai bună. Dacă vor continua aşa, cu siguranţă va câştiga Seria Est. Poate că am avut puţin noroc la ultima fază, dar în schimb, şi la Băbeni am ratat cu poarta goală la ultima fază. Asta e, s-a terminat egal atunci. Am avut fluctuaţii mari în acest sezon, dar parcă la noi se întâmpă de câţiva ani. Problema este că nu putem alinia acelaşi 11 la fiecare meci. Iar la nivelul acesta, dacă lipsesc doi trei jucători, se simte, mai ales dacă sunt jucători titulari”.

Cristian Ignat – jucător Cetatea Almaşu


Cetatea Almaşu - Olimpia Rus 2 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Mugurel Neag (24) şi Nagy Robert (90+4), respectiv Florin Ursan (70)

Cetatea: Kovacs Istvan – Safar Tibor, Radu Tripon, Beniamin Diaconu, Raul Coşiu, Aurelian Păhuţă, Ionuţ Mandric, Tamas Zoltan, Tamas Szebestyen, Mugurel Neag şi Kovacs Ioan. Rezerve: Cristian Ignat, Rufolf Varga, Vasile Coşu şi Nagy Robert. Delegat: Bianca Păun

Olimpia: Horaţiu Silvestru – Flaviu Pop, Daniel Ciobanu, Rareş Bora, Andrei Ciurar, Răzvan Chira, Ştefan Mehesz, Florin Ursan, Ionuţ Chira, Adalbert Pintea şi Ionuţ Călăcean. Rezerve: Vlad Maxim, Mîrză şi Bogdan Pop. Delegat: Ioan Augustin Bodea  

Au arbitrat: la centru – Alin Lazăr, asistenţi Raul Mureşan şi Maria Mogoş (toţi trei din Zalău)

Observator AJF: Dumitru Tămăşan (Agrij)

Jucătorul meciului: MUGUREL NEAG


Detalii şi cronici de la partidele din Liga a V-a Sălaj din Seriile Est şi Vest, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL