Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu şi-a îndeplinit obiectivul dar vrea mai mult pe final de sezon. “Nu vom neglija ultimele meciuri”

Chiar dacă este salvată de la retrogradare, gruparea de sub Măgură va încerca să obţină cât mai multe puncte pe final de campionat şi să termine pe un loc cât mai bun în play-out. Principala preocupare a celor de la Sportul Şimleu este ca în aceste ultime meciuri să ofere şansa fotbaliştilor tineri să joace şi să prindă experienţă

Aflată pentru al doilea sezon la rând în Liga a III-a, Sportul Şimleu şi-a îndeplinit din nou obiectivul. Salvarea de la retrogradare a fost obiectivul principal al şimleunilor, care a fost atins cu patru etape înaintea finalului din play-out, după victoria de la Şomcuta Mare.

“Ţinând cont de bugetul nostru, atingerea obiectivului cu patru etape înaintea finalului de campionat înseamnă ceva. Ne-am descurcat, chiar dacă în play-out s-a jucat aprope un jumătate de campionat, ceea ce a reprezentat şi o chletuială în plus ţinând cont de bugetul pe care îl avem noi. Am fost organizaţi şi am atins ceea ce ne-am dorit, ca Şimleul să aibă echipă în Liga a III-a şi din campionatul următor. Puteam avea şanse şi la play-off, însă dacă am fi rămas cu lotul din toamnă. În iarnă am pierdut mulţi jucători importanţi”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Chiar dacă Sportul Şimleu s-a salvat de la retrogradare, formaţia şimleuană vrea mai mult pe final de sezon şi va încerca să termine play-out-ul pe un loc cât mai bun. Principala preocupare a celor de la Sportul Şimleu este ca în aceste ultime jocuri să ofere şansa fotbaliştilor tineri să joace şi să prindă experienţă.

De pe acum trebuie să ne gândim la sezonul următor, iar în aceste meciuri să dăm şanse jucătorilor să prindă experienţă. Să le vedem potenţialul şi să vedem pe cine putem conta în campionatul următor. Nu vom neglija ultimele meciuri şi vom încerca să obţinem cât mai multe puncte”, spune preşedintele echipei din Şimleu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL