Connect with us

HANDBAL

Handbalista Alina Czeczi sare în ajutorul familiei lui Cristi, bărbatul decedat în tragedia din Spania

În semn de omagiu faţă de verişorul ei, handbalista de la SCM Gloria Buzău va evolua cu o banderolă neagră la braţ în meciul de azi cu Rapid Bucureşti, din sferturile Cupei României. Totodată, singura handbalistă din Sălaj ce evoluează în Liga Naţională a demarat şi o campanie de întrajutorare a familiei îndoliate. În urma bărbatului de 45 de ani decedat într-un accident rutier petrecut pe o autostradă din Spania, a rămas o soţie îndurerată şi doi băieţi, unul de 8 ani şi unul de 15 ani

Singura handbalistă din Sălaj care evoluează în acest moment în Liga Naţională este zălăuanca Alina Czeczi. Fosta jucătoare a echipei HC Zalău a evoluat în ultimii aproape 10 ani la echipe importante din prima ligă, este vorba de HC Dunărea Brăila, Măgura Cisnădie, iar acum la fruntaşa SCM Gloria Buzău.

Înaintea meciului din sferturile Cupei României cu liderul Ligii Naţionale – CS Rapid Bucureşti, handbalista în vârstă de 32 de ani a primit o veste extrem de proastă.

Soţul uneia dintre verişoarele sale s-a stins brusc din viaţă, în urma unui accident rutier petrecut pe o autostradă din Spania. Cristian Chira are doar 45 de ani…

Cristian Chira avea 45 de ani, era căsătorit şi avea doi băieţi

Plecarea bruscă dintre noi a zălăuanului a adus durere şi suferinţă în sufletele celor din familie, rudelor, apropiaţilor, prietenilor şi a tuturor celor care l-au ştiut, apreciat şi respectat. Chiar a fost un om adevărat, un român autentic, deşi în ultimii 20 de ani locuia cu familia în Spania.

Cristi chiar era un om de mare omenie, un om simplu, corect şi respectuos. În urma lui rămâne o soţie îndurerată, care are în suflet o durere fără margini. Rămân şi doi băieţi unul de 8 ani şi unul de 15 ani, care acum şi-au pierdut părintele drag şi pe care nu îl vor mai putea vedea vreodată.

Handbalista Alina Czeczi, apel către oamenii cu suflet mare: Cu sufletul plin de durere și cu inima zdrobită, aş dori să fac un apel către cei care mă cunosc și cei ce l-au cunoscut pe Cristi

În aceste momente grele, handbalista a ţinut să facă un apel către oamenii cu suflet mare care pot să ajute familia îndoliată.

“Ai plecat prea repede dintre noi, iubitul nostru Cristi. Ai lăsat o durere mare în sufletul nostru, însă nu te vom uita niciodată. Vei rămâne în inima noastră pentru totdeauna. Te-am iubit și te voi iubi mereu. Nu voi uita niciodată cu câtă dragoste veneai la meciurile mele și câtă energie pozitivă îmi transmiteai doar prin prezenţa ta. Cu sufletul plin de durere și cu inima zdrobită, aş dori să fac un apel către cei care mă cunosc și cei ce l-au cunoscut pe Cristi, un om cu sufletul mare, soț, tată, naş, fin, frate, prieten. Să ajutăm familia îndurerată pentru aducerea trupului neînsuflețit “acasă” lângă cei dragi și lângă familie”, a spus cu durere în suflet handbalista Alina Czeczi, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

La meciul cu Rapid Bucureşti de azi, 3 mai, de la ora 15.00 (partida va fi transmisă în direct la TVR2), Alina Czeczi va evolua cu o banderolă neagră la braţ, în semn de omagiu, solidaritate şi recunoştinţă faţă de cel care a fost Cristian Chira.

Cine dorește să ajute familia Chira o poate face în conturile bancare de mai jos.

Titular cont bancar: Alina Ramona Czeczi

Banca: ING Bank

IBAN: RO32INGB0000999909418065

Moneda EURO

IBAN: RO10INGB0000999904303651

Moneda RON

SWIFT: INGBROBU

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL