Connect with us

HANDBAL

Federaţia Română de Handbal are un nou preşedinte. Favoritul lui Tadici a câştigat alegerile

La alegerile de joi, Constantin Din a câştigat detaşat lupta pentru fotoliul de preşedinte. Fostul arbitru internaţional l-a surclasat pe Alexandru Dedu în turul II, primind 157 de voturi, faţă de 66 cât a strâns preşedintele ultimilor 8 ani. Pe Constantin Din l-a susţinut şi Gheorghe Tadici, managerul de la HC Zalău, care a şi spus că echipa fostului arbitru internaţional este cea mai serioasă

Handbalul românesc a vrut schimbare la Adunarea Generală de Alegeri, care a avut loc joi, la Hotelul Marriott din Bucureşti. Alexandru Dedu, Constantin Din, Bogdan Voina şi Maximilian Gavrilă s-au luptat pentru funcţia de preşedinte, luptă care a fost câştigată detaşat de către Constantin Din.

Încă din primul tur, fostul arbitru internaţional a obţinut 95 de voturi, faţă de 79 cât a strâns Alexandru Dedu. Un număr de 48 de voturi a strâns şi Bogdan Voina, în timp ce Maximilian Gavrilă a fost votat de o singură persoană.

Lupta din turul II s-a dat între Dedu şi Din. Fostul arbitru internaţinal a strâns nu mai puţin de 157 de voturi, în timp ce preşedintele care a condus Federaţia în ultimii 8 ani a avut mai puţine decât în primul tur, doar 66 de voturi!

Persoanele care au votat cu Bogdan Voina au mers în turul doi pe mână lui Constantin Din, cei doi candidaţii fiind fotografiaţi cum îşi strângeau mâna înaintea scrutinului decisiv. Ba mai mult, Bogdan Voina a şi declarat că îşi doreşte foarte mult ca Din să iasă învingător în turul II.

Pe mâna lui Constantin Din a mers şi managerul de la HC Zalău, Gheorghe Tadici declarând că fostul arbitru internaţional are echipa ce mai serioasă. La alegerile de joi, din Sălaj au mai votat AJH, Dinamyc Zalău, CSS Zalău şi HC Valeria Motogna.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL