Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher, la final de campionat: “Puteam fi mai bine clasaţi. Sezonul viitor va fi şi mai greu”

Locul 6 la finalul campionatului nu îl mulţumeşte pe managerul secţiei de volei, însă ţinând cot de susţinerea de care a beneficiat SCM Zalău, Adrian Feher spune că fosta vicecampioană a fost în această stagiune o echipă de mijlocul clasamentului. Potrivit conducătorului, în sezonul viitor va fi şi mai greu de atins primele locuri, având în vedere nivelul la care sunt contracandidatele Zalăului

SCM Zalău a încheiat sezonul 2021 – 2022 pe un modest loc 6 în Divizia A1. A fost o clasare sub aşteptări, având în vedere că cu un an în urmă, gruparea de sub Meseş a fost vicecampioana României.
De data aceasta, SCM Zalău nu a mai putut ţine pasul cu Arcada Galaţi, Dinamo, SCMU Craiova şi Steaua, primele patru clasate care au mers play-off.

În a doua parte a sezonului, formaţia zălăuană a fost depăşită în clasament şi de către Olimpia Titanii Bucureşti, astfel că SCM a terminat campionatul sub aşteptări.

Locul 6 nu mulţumeşte pe nimeni, în special pe managerul secţiei de volei, însă ţinând cont de susţinerea de care a beneficiat , Adrian Feher spune că SCM a fost o echipă de mijlocul clasamentului.

“Este un sezon pe care vrem să îl uităm cât mai repede.Probabil puteam să fim puţin mai bine clasaţi, adică pe locul 5, dar nu puteam ajunge în play-off. Nu aveam cum să ne apropiem de primele patru echipe. La momentul acesta trebuie să înţelegem că sunt oraşe mai mari decât Zalăul, unde se investeşe mai mult în volei. Cu ce bani ni se oferă, noi trebuie să obţinem cât mai mult posibil. Am avut în faţă cele mai mari cluburi din România, pe Steaua şi Dinamo. A terminat în faţa noastră o echipă de tradiţie cum este SCMU Craiova, iar de Aracada Galaţi nu are rost să mai vorbim, fiindcă este campioana ultimilor 4 ani.În faţa noastră a fost şi Titanii Bucureşti, o echipă care a avut foarte mulţi străini”, sunt concluziile lui Adrian Feher.

Potrivit managerul, în sezonul viitor va fi şi mai greu de atins primele locuri având în vedere nivelul la care sunt contracandidatele Zalăului.

“Este clar că sunt cluburi mari care investesc şi cred că ne va fi foarte greu să ţinem pasul cu aceste cluburi. Şi noi, cu bugetul nostru, mai putem face sezoane bune, cum de altfel a fost în primul sezon când am fost vicecampioni. Trebuie să facem cea mai bună echipă posibilă cu banii pe care îi vom avea. Sezonul viitor va fi şi mai greu. Rapid Bucureşti şi-a arăta intenţia de a se lupta la locurile funtaşe şi au anunţat că vor avea un jumătate de milion de euro doar pentru salarii. Cele patru echipe care au fost în play-off vor rămâne cel puţin la acest nivel, pe când noi, încă suntem în căutări”, spune Feher.

În sezonul recent încheiat, Arcada Galaţi a fost campioana României, Dinamo Bucureşti a obţinut medalia de argint, iar bronzul a fost câştige de SCMU Craiova. Steaua a fost pe locul 4, iar pe poziţia a cinea s-a clasat Olimpia Titanii Bucureşti. Din Divizia A1 au retrogradat “U” Cluj şi CSU Vest Timişoara.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1