Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău pune punct final sezonului din Divizia A1 la Bucureşti

În ultima etapă, gruparea de sub Meseş joacă miercuri, pe terenul celor de la Ştiinţa Bucureşti. Este un meci fără miză, deoarece SCM Zalău va termina oricum campionatul pe locul 6, iar Ştiinţa Bucureşti, pe poziţia a opta. Cu toate acestea, formaţia antrenată de Horacio Dileo vrea să încheie sezonul cu o victorie

SCM Zalău termină sezonul pe un dezamăgitor loc 6 şi nu mai poate evita această poziţie indiferent de ce va face în ultima etapă. Miercuri după-amiază, gruparea de sub Meseş pune punct final acestui campionat, în deplasare la Ştiinţa Bucureşti. Jocul nu mai are nicio miză, deoarece indiferent de rezultat, SCM Zalău nu mai poate evita acest ruşinos loc. De cealaltă parte, nici Ştiinţa nu poate urca mai sus de locul 8.

Cu toate acestea, gruparea de sub Meseş vrea neapărat să câştige confruntarea de miercuri, din capitală, pentru a mai îndulci din amarul fanilor zălăuani.
SCM Zalău are în faţă o echipă pe terenul căreia a pierdut cu 3 – 1 în finalul sezonului regulat. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori şi la poalele Meseşului, iar fosta vicecampioană s-a impus de fiecare dată cu un categoric 3 – 0.

“Chiar dacă echipa este uşor amorţită, iar jucătorii sunt cu gândul la vacanţă, ceea ce nu este normal, ne dorim să terminăm sezonul cu o victorie. Sper să câştigăm la Bucureşti, chiar dacă nu mai putem evita locul 6. După acest meci, vom face o analiză a sezonului şi în funcţie de buget, vom şti ce avem de făcut pentru stagiunea următoare”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

În jocul de miercuri, antrenorul Horacio Dileo poate da şansa şi jucătorilor care au evoluat mai puţin în acest campionat, mai ales că jocul nu are miză. Mai mult, unul dintre jucătorii de bază – Andrei Mihalescu – este în continuare accidentat, astfel că el nu a făcut deplasarea la Bucureşti.

Pentru SCM Zalău este a şaptea deplasare în capitală. Cinci deplasări au fost în sezonul regulat, iar două în grupa pentru locurile 5 – 8. Partida dintre Ştiinţa Bucureşti şi SCM Zalău are loc miercuri, de la ora 17.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1