Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău, locul 3 la turneul de promovare

Gruparea condusă de Gabriel Terheş a reuşit două victorii la turneul de la Zalău, cu CSM Suceava şi CS Oţelul Roşu, reuşind să acumuleze 5 puncte. Sălăjenii s-au clasat pe poziţia a treia, în spatele celor de la Academia Tomis Constanţa şi CSM Suceava care au obţinut dreptul de promovare în prima ligă

Timp de trei zile, de vineri şi până duminică, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a avut loc turneul de promovare pentru Divizia A1. Volei Club Zalău a obţinut dreptul de a organiza această competiţie, la care au mai luat parte Academia Tomis Constanţa, CSM Suceava şi CS Oţelul Roşu.

Constănţenii şi-au respectat statutul de favoriţi, astfel că au obţinut promovarea de pe primul loc, reuşind să acumuleze 7 puncte în cele trei jocuri. Academia Tomis s-a impus cu 3 – 0 în primele două jocuri, cu Volei Club Zalău şi CS Oţelul Roşu, astfel că în ultima zi a pierdut cu 3 – 2 disputa cu CSM Suceava, însă cu toate acestea a câştigat competiţia de la Zalău.

Bătălia pentru locul secund s-a dat între Volei Club Zalău şi CSM Suceava. Chiar dacă Volei Club Zalău a câştigat duelul direct cu 3 – 2 după ce CSM Suceava a avut 2 – 0, până la urmă, moldovenii au prins poziţia secundă, ca urmare a victoriei cu 3 – 2 obţinută în faţa celor de la Tomis.

Volei Club Zalău a încheiat turneul cu o victorie clară, iar în ultimul meci a trecut cu 3 – 0 de CS Oţelul Roşu. Astfel, zălăuanii au terminat competiţia pe poziţia a treia, cu 5 puncte, fiind cel mai bun sezon al echipei lui Gabriel Terheş. În scurta sa istorie, Volei Club Zalău a obţinut trei calificări la turneul de promovare, iar în actuala stagiune a fost în primele trei echipe din Divizia A2.

Mulţumim staff-ului tehnic, jucătorilor şi, nu în ultimul rând, celor care au fost prezenţi în sala sporturilor pentru a susţine echipa, pentru implicare cât şi pentru organizarea acestui turneu la Zalău. De asemenea, dorim să le mulţumim persoanelor juridice, autorităţilor publice locale şi judeţene care şi-au manifestat constant sprijinul pe parcursul acestui sezon competiţional.Echipele calificate în Divizia A1 sunt Tomis Constanţa şi CSM Suceava, ambele cu câte două victorii şi o înfrângere. Felicităm cu această ocazie cele două echipe pentru aceste rezultate şi le urăm succes pe prima „scenă” a voleiului românesc”, se arată în comunicatul transmis de Volei Club Zalău.


“Fiecare echipă şi-a apărat şansele în modul în care a crezut. Acesta este rezultatul, dar una peste alta, tinerii jucători ai noştri, dar şi cei mai în vârstă au făcut tot ce au putut. Până la urmă am câştigat două meciuri, dar prin rezultatele de conjunctură, cei de la Suceava s-au clasat pe locul 2”, a spus conducătorul Gabriel Terheş.

Rezultatele înregistrate la turneul de la Zalău:

CSM Suceava – CS Oţelul Roşu 3 – 0 (23, 10, 22)
Volei Club Zalău – Academia Tomis 0 – 3 (-18, -19, -18)
Academia Tomis – CS Oţelul Roşu 3 – 0 (12, 15, 19)
Volei Club Zalău – CSM Suceava 3 – 2 (-18, -20, 14, 19, 12)
Academia Tomis – CSM Suceava 2 – 3 (24, -15, 18, -20, -15)
Volei Club Zalău – CS Oţelul Roşu 3 – 0 (22, 20, 22)

Clasament: 1. Academia Tomis Constanța 7 pct, 2. CSM Suceava 6, 3. Volei Club Zalău 5, 4. CS Oțelu Roșu 0.

Volei Club Zalău: Ovidiu Teuşan, Sorin Vişovan, Cristian Zaha, Marius Ciortea, Daniel Bode, David Domokoş, Răzvan Sabău, Paul Gudea, Vlad Vasian, Patrik Verdeş, Marius Nemeş, Ionuţ Şutic, Alexandru Jurge şi Ciprian Buta. Conducător: Gabriel Terheş

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 20 aprilie

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2