Connect with us

FOTBAL

Unirea Hereclean câştigă la Tusa şi urcă pe podium! Rezultatele complete din etapa a XVIII-a din Seria VEST

După o perioadă mai “tulbure”, Unirea Hereclean revine! Formaţia condusă de Florin Mândruţiu a câştigat duminică la Tusa şi a urcat pe podiumul din Seria VEST. Pentru aceasta, a primit şi un “mic ajutor” de la Gloria Marin, formaţie care tot azi a învins fruntaşa Măgura Cehei!

Unirea Hereclean îşi anunţă revenirea în prim-plan. Echipa condusă de Florin Mândruţiu a reuşit al unsprezecelea succes din acest sezon şi a urcat pe podium.

E adevărat, Unirea a beneficiat şi de pasul greşit făcut de Măgura Cehei la Marin, acolo unde Gloria a reuşit o victorie mare! Acest succes ţine echipa din comuna Crasna în plutonul fruntaş. Gloria a egalat astfel Măgura Cehei – e adevărat, însă, că echipa din satul aparţinător oraşului Şimleu Silvaniei – are un meci în minus.

Surprinzător, Voinţa Derşida a pierdut în deplasarea de la Camăr. Astfel, formaţia ce ocupă locul secund nu prea mai are şanse de a se apropie măcar de liderul Seriei.

Şi azi, Inter Cizer a bifat un succes. Şi, nu orice succes, ci unul la diferenţă, deşi partida s-a desfăşurat la Borla. Prin această victorie, ocupanta primului loc din Seria VEST ajunge la 18 partide fără înfrângere (15 victorii şi 3 egaluri)!

După ce a fost şi lider, AS Zăuan pierde tot mai mult teren. Sâmbătă echipa din comuna Ip a pierdut la scor partida cu Stejarul Sîg de la Tusa. Astfel, AS Zăuan părăseşte plutonul fruntaş.

Echipa din comuna Ip este acum depăşită în clasament şi de Cetatea Valcău de Jos. Aceasta, după ce Cetate a trecut la scor de Olimpic Gârceiu (scor 5 – 2).

În fine, să mai spunem că derby-ul zonal dintre Gloria Ban şi Voinţa Horoatu Crasnei a fost câştigat de echipa din comuna Bănişor (scor 3 – 1). Înaintea jocului, reprezentanţii echipei Voinţa Horoatu Crasnei, e vorba de antrenorul Marius Rus şi delegatul Mihai Mândruț, au depus o coroană în memoria celui care a fost portarul și prietenul Flore Lupuţ!

Rezultatele complete din etapa a XVIII-a din Seria VEST a Ligii a V-a:

Gloria Ban – Voinţa Horoatu Crasnei 3 – 1

Cetatea Valcău – Olimpic Gârciu 5 – 2

Venus Borla – Inter Cizer 0 – 5

Kemer Camăr – Voinţa Derşida 1 – 0!

Barcău Tusa – Unirea Hereclean 0 – 1

Gloria Marin – Măgura Ceheiu 2 – 1

Stejarul Sîg – AS Zăuan 4 – 0!

Din păcate, ziarul Sportul Sălăjean nu poate arăta miilor de iubitori ai fotbalului mic din Sălaj şi mai multe amănunte despre partidele din Liga a V-a. Totul, din cauza faptului că AJF Sălaj nu doreşte promovarea fenomenului şi nu oferă informaţiile necesare pentru realizarea articolelor cu care erau obişnuiţi cititorii singurului ziar de sport din Sălaj şi chiar din Transilvania

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL