Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO-VIDEO. SCM Zalău, înfrângere dură la ultimul meci în faţa fanilor

Ultima prestaţie în faţa propriilor suporteri din acest sezon a fost dezamăgitoare din partea voleibaliştilor zălăuani. Gruparea de sub Meseş a pierdut pentru a treia oară în mai puţin de două luni cu Olimpia Titanii, de data aceasta în propriul “fief”. Şi acest joc s-a decis în trei seturi, rezultat în urma căruia, bucureştenii îşi asigură locul 5, în timp ce SCM Zalău va încheia campionatul abia pe locul 6

SCM Zalău nu a putut ţine pasul cu primele patru clasate în acest sezon, cauza principală fiind bugetul mult mai mic şi evident lotul mult sub nivelul echipelor ce au mers în play-off. Însă, formaţia zălăuană nu a reuşit nici să prindă locul 5 şi va încheia acest sezon abia pe poziţia a şasea. Această clasare modestă a fost “bătută în cuie”, după jocul pierdut acasă cu Olimpia Titanii Bucureşti.

La ultima reprezentaţie în faţa propriilor suporteri, SCM Zalău a pierdut cu 3 – 0 după o evoluţie dezamăgitoare. Ce-i drept, din echipa zălăuană a lipsit Andrei Mihalescu, iar cel care a intrat în locul său – Simeon Topuzliev – nu a reuşit să suplinească absenţa internaţionalului.

Primul set a fost controlat în totalitate de bucureşteni. S-au desprins pe tabelă încă de la început, iar la 4 – 9, antrenorul Zalăului a cerut time-out.

SCM nu a reuşit să recupereze din diferenţă, iar la 15 – 20, Horacio Dileo a cerut din nou întreruperea jocului.

Fără efect, deoarece zălăuanii nu au putut pune probleme adversarului, iar primul set s-a terminat cu scorul de 17 – 25.

Oaspeţii au fost în avantaj de trei puncte la începutul setului trei şi s-au desprins la 8 – 14, în urma unor atacuri solide, la care zălăuanii nu au putut interveni.

SCM a dat semnalul revenirii şi s-a apropiat la două puncte, 14 – 16. A reuşit să egaleze la 21 prin Vlad Cuciureanu şi chiar a preluat conducerea la 24 – 23 după punctul miraculos reuşit de Bălean.

În zadar, deoarece momentele din final au fost gestionate mai bine de Olimpia Titanii şi setul a fost câştigat din nou de vizitatori cu 24 – 26.

Setul trei a fost echilibrat de la început până spre final. Zalăul a avut avantaj de două, chiar şi trei puncte în debut. A fost 16 – 14, iar elevii lui Horacio Dileo spreau să reintre în meci.

Nu s-a întâmplat aşa deoarece de la 17 – 15, Olimpia Titanii a făcut trei puncte la rând şi scorul a devenit 17 – 18.

Gazdele au egalat la 20, dar au fost depăşite complet pe final, iar Olimpia Titanii a câştigat setul cu 25 – 22.

Pentru SCM Zalău a fost a treia înfrângere cu 3 – 0 în faţa celor de la Olimpia Titanii Bucureşti, în doar o lună şi jumătate! Ultima partidă a sezonului va avea loc miercuri, la Bucureşti, când SCM va juca pe terenul celor de la Ştiinţa.

SCM Zalău – Olimpia Titanii Bucureşti 0 – 3 (-17, -24, -22)!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1