Connect with us

Social

FOTO – Ionel Ciunt, față în faţă cu miniștrii Educației, Dezvoltării şi Mediului

Unul dintre punctele importante aflate pe ordinea de zi a fost clarificarea unor probeleme legate de accesarea fondurilor europene, la care administraţia locală de la Zalău se află în top

În cursul zilei de luni, primarul Municipiului Zalău – Ionel Ciunt – a fost prezent la o întâlnire cu mai mulți miniștri ai Guvernului Ciucă, alături de conducerea Asociației Municipiilor din România.

La eveniment au prezenți ministrul Educației – Sorin Câmpeanu, ministrul Dezvoltării, Lucărilor Publice și Administrației – Cseke Attila, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor – Tanczos Barna, precum și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice.

Subiectele dicutate în cadrul întâlnirii au fost extrem de importante pentru administrațiile locale și au făcut referire la relația dintre administrația locală și aceste trei ministere.

Mai mult, s-au clarificat și o serie de probleme legate de accesarea fondurilor europene.

”Am participat astăzi alături de conducerea Asociației Municipiilor din România la o întâlnire cu ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, ministrul Dezvoltării, Lucărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna și cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice. S-au discutat probleme extrem de importante privind relația administrațiilor locale cu aceste ministere și s-au clarificat o serie de probeleme legate de accesarea fondurilor europene. Pentru a veni în sprijinul administrațiilor locale, Asociația Municipiilor din România va face propuneri în scris pentru ghidurile de accesare a fondurilor europene și guvernamentale”, a spus Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social