Connect with us

TENIS

FOTO. Cupa Junior de la Zalău şi-a desemnat câştigătorii 

Competiţia organizată de ACS Sergiu Carp Tennis Club s-a desfăşurat la patru nivele, sub egida Tenis10 FRT. Maris Carla, Antonia Moldovan, Ianis Mesaroş şi Elekes Mihaly sunt cei patru câştigători de la nivele roşu, portocaliu, verde şi galben


La finele săptămânii trecute, la Zalău a avut loc Cupa Junior la tenis de câmp. Competiţia a fost organizată de ACS Sergiu Carp Tennis Club, director de turneu fiind Horea Margin. Competiţia s-a desfăşurat la patru nivele, roşu, portocaliu, verde şi galben, sub egida Federaţiei Române de Tenis, în circuitul Tenis10, circuit destinat iniţierii în tenis.

Meciurile s-au desfăşurat la Baza de Tenis a Primăriei Zalău, iar câştigătorii au fost răsplătiţi pentru eforturile depuse cu medalii, diplome, cupe, dar şi jucării din pluş. Au fost momente de bucurie pentru cei mici, cu multe zâmbete pentru câştigători, dar şi cu lacrimi pentru cei care au pierdut de această dată, însă, o experienţă de pe urma căreia au avut de învăţat cu toţii.

După meciuri disputate, la nivelul roşu, competiţia a fost câştigată de Maris Carla, urmată de Ianis Matei (2), Ionuţ Potcoavă (3) şi Matei Chiş (4).

La nivelul portocaliu s-a impus Antonia Moldovan, după o finală cu Vegh David. Podiumul a fost completat de Ştefan Munteanu. Ianis Mesaroş a câştigat la nivelul verde, Antonia Potcoavă clasându-se pe locul al doilea. Vlad Irimeş a completat podiumul, în timp ce Darius Oros s-a clasat pe locul 4.

Elekes Mihaly este câştigătorul nivelului galben, Major Ferencz fiind pe locul al doilea la finalul competiţiei. Tudor Banc s-a clasat pe locul 3, în timp ce Raul Pojar a fost pe 4.

“A doua ediţie a Cupei Junior s-a încheiat cu succes. Micuţii tenismeni s-au ridicat la înălţime şi au făcut meciuri extrem de frumoase. Le mulţumim tuturor participanţilor pentru spiritul de fair-play de care au dat dovată. Le mulţumim sponsorilor Ianus România, Orizont Electric Mhvsapptotal şi Supremo pizza pentru asigurarea mesei. Felicitări tuturor”, a declarat Horea Margin, directorul de turneu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS