Connect with us

HANDBAL

Freamătă Zalăul handbalistic. Rapid Bucureşti vine sub Meseş   

HC Zalău va primi vizita Rapidului, într-un meci ce se anunţă incendiar, având în vedere cunoscuta rivalitatea dintre cele două formaţii. Disputa va avea loc sâmbătă dimineaţa, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Zalău


După victoria mare cu Gloria Bistriţa, pentru HC Zalău urmează un nou duel de foc, de această dată, în faţa fostului lider din Liga Florilor, Rapid Bucureşti. Este binecunoscută rivalitatea dintre cele două formaţii, astfel că se anunţă un meci incendiar în Sala Sporturilor din Zalău.

Disputa este programată sâmbătă, cu începere de la ora 11.00 şi va putea fi urmărită şi în direct pe TVR 2. Sigur, zălăuancele au nevoie de sprijinul suporterilor din tribune, să fie al optulea jucător, nu din canapea din faţa televizoarelor.

Astfel că HC Zalău invită suporterii în sală, pentru un joc în care echipa lui Tadici pleacă cu şansa a doua.

Rapid Bucureşti a câştigat patru din ultimele cinci confruntări directe, dar ultimul joc disputat la Zalău, în luna august 2021, gruparea “alb-vişinie” a plecat fără puncte de sub Meseş. A fost singura victorie a echipei lui Tadici din ultimele cinci confruntări directe cu gruparea din capitală.

Rapid traversează o formă excelentă în acest sezon, iar fanii visează la un nou titlu, după o pauză de aproape două decenii. Era anul 2003 când Rapid Bucureşti câştiga pentru ultima dată campionatul României, era pentru a cincea oară când reuşea acea performanţă.

După acel succes al “alb-vişiniilor”, în 2004 şi 2005 a venit rândul celor de la HC Zalău să câştige titlul naţional. Între cele două formaţii există o rivalitate, iar fiecare meci se joacă la intensitate maximă.

Aşa va fi şi sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Zalău. În ultimele cinci jocuri, Rapid a reuşit cinci victorii, în timp ce HC Zalău a avut evoluţii oscilante şi a înregistrat trei victorii şi două eşecuri.

Ultimele două confruntări au fost cu Gloria Bistriţa. După ce bistriţencele s-au impus în Cupa României, HC Zalău a câştigat duelul din campionat.

Înaintea jocului de sâmbătă dimineaţa, Rapid Bucureşti este pe locul 2 în Liga Florilor, având 51 de puncte acumulate în 20 de meciuri, în timp ce HC Zalău ocupă locul 7, acumulând 34 de puncte, tot în 20 de meciuri disputate.

Rapid este obligată să câştige acest duel dacă vrea să rămână revină locul 1, poziţie pe care se afla înainte de această etapă. CSM Bucureşti a urcat pe locul 1, având cu două puncte mai mult decât Rapid, după victoria de aseară cu Măgura Cisnădie. CSM are un joc mai mult disputat decât Rapid.

Aşadar, sâmbătă de la ora 11.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, HC Zalău va primi vizita celor de la Rapid Bucureşti, într-un meci ce va conta pentru etapa a XXI-a din Liga Florilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL