Connect with us

Social

De miercuri încep lucrările la bazinul didactic de înot de la Zalău!

Ultimele detalii pentru demararea investiţiei de 8.5 milioane de lei din municipiu au fost dezbătute în cursul zilei de azi de reprezentanţii Primăriei Zalău, cu constructorul şi cu dirigintele de șantier. Lucrările trebuiesc finalizate până la finalul lunii februarie 2023!

Marţi, 5 aprilie, primarul Municipiului Zalău – Ionel Ciunt, alături de viceprimarul Teodor Bălăjel și de reprezentanți ai direcțiilor de Patrimoniu, Urbanism și Tehnice au avut o întâlnire de lucru cu dirigintele de șantier și cu constructorul în vederea stabilirii ultimelor detalii în ceea ce privește construirea bazinului didactic de înot.

În acest context, constructorul a informat Primăria Zalău că mâine va începe organizarea de șantier, iar în cel mai scurt timp vor începe și lucrările.

De cealaltă parte, Ionel Ciunt i-a asigurat pe colaboratori de tot sprijinul posibil în ceea ce privește acest proiect de investiții.

”Am avut o întâlnire în care s-a discutat ultimele detalii înaintea începerii lucrărilor de construire a bazinului didactic de înot. I-am asigurat pe colaboratori de tot sprijinul nostru în ceea ce privește acest proiect de investiții. Bazinul didactic de înot va putea fi utilizat atât de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar”.

Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău

Proiectul de investiții este finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Bazine de înot.

Investiția constă în construirea unui bazin de înot, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. De asemenea, la exterior se vor construi parcări și alei pietonale.

Investiția va fi realizată în cartierul Dumbrava Nord, pe strada Făgetului nr. 39. Suprafața pusă la dispoziție de Municipiul Zalău este de 14.934 mp.

Bazinul didactic de înot este o investiție de 8,5 milioane lei. Durata lucrărilor este de 10 luni și jumătate, ceea ce înseamnă că în primăvara anului viitor investiţia trebuie să fie finalizată!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social