Connect with us

Social

Mascaţii au descins în mai multe locaţii din Jibou. Reţea de traficanţi de droguri destructurată?

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sălaj, un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi au puse în executare 8 mandate de aducere

La data de 2 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sălaj, au realizat activități de prindere în flagrant delict, o percheziție domiciliară, trei percheziții de vehicul, în orașul Jibou și au pus în executare 8 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 10 grame de substanță solidă sub formă cristalină, mai multe plicuri cu diverse cantități cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, substanță pulverulentă de culoare albă și substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.

De asemenea, au fost indisponibilizate un cântar electronic, o ustensilă tubulară pentru prizarea drogurilor, 1 blister, cu 20 de pastile, 4 fiole de culoare maro, 4 fiole incolore, 2 telefoane mobile și 2 cartele SIM.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un bărbat, de 37 de ani. Duminică, 3 aprilie, Tribunalul Sălaj a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități, au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj-Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

IPJ Sălaj face precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social