Connect with us

HANDBAL

HC Zalău caută revanşa în faţa Gloriei Bistriţa  

După ce a pierdut pe teren propriu cu Gloria, în Cupa României, HC Zalău va reîntâlni echipa lui Horaţiu Paşca duminică, în etapa a XX-a din Liga Naţională. Sălăjencele pornesc şi de data aceasta cu şansa a doua. Însă, abordează jocul cu optimism şi cu gândul la o revanşă. O victorie la Bistriţa ar însemna mult pentru tânăra echipă a lui Gheorghe Tadici care şi-ar asigura în proporţii mari un loc în partea superioară a clasamentului. În momentul de faţă, HC Zalău este pe locul 7, în timp Gloria Bistriţa ocupă locul 9

Duminică, ora 15.30, Sala Sporturilor din Bistriţa: Gloria Bistriţa – HC Zalău


HC Zalău şi Gloria Bistriţa vor fi din nou faţă în faţă la 11 zile distanţă de la duelul din Cupa României. Întâlnirea din Cupă a avut loc la Zalău, iar Gloria s-a impus cu 23 – 21. Însă, în etapa a XX-a din Liga Naţională, partida este programată în Sala Sporturilor din Bistriţa.

Chiar dacă HC Zalău abordează acest joc dintr-o poziţie mai bună în clasament, tânăra echipă a lui Gheorghe Tadici porneşte cu şansa a doua. Va încerca să răzbune eliminarea din Cupa României şi să obţină un rezultat pozitiv pe terenul Bistriţei.

Misiunea echipei zălăuane va fi dificilă, mai ales că Gloria este într-o revenire de formă şi în campionat.

Echipa lui Horaţiu Paşca se află pe locul 9, cu 26 de puncte. De cealaltă parte, HC Zalău ocupă locul  7 cu 31 de puncte.

O eventuală victorie la Bistriţa ar însemna mult pentru HC Zalău. Deorece, zălăuancele şi-ar asigura în proporţii mari un loc în partea superioară a clasamentului.

Partida dintre Gloria Bistriţa şi HC Zalău are loc duminică, de la ora 15.30. La meci şi-au anunţat prezenţa mai mulţi suporteri ai Zalăului. Cei care nu pot ajunge la Bistriţa pot urmări partida în direct pe TVR 1.

“Încercăm să ne revanşăm după eliminarea din Cupă, însă va fi foarte greu. Suntem conştienţi că adversarul are o echipă bună, soluţii multe pe bancă şi jucătoare cu mare experienţă. Nu are rost să mai amintim de bugetul Gloriei Bistriţa, care este 2,6 milioane de euro de la Consiliul Judeţean. În meciul din Cupă am avut multe momente bune, dar au fost câteva decizii ale arbitrilor în momentele cheie, care au cântărit mult. Patru-cinci greşeli de arbitraj intenţionate sau neintenţioneate înclină balanţa, mai ales într-un meci cu o astfel de echipă”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL