Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău încearcă să îl păstreze pe Rareş Bălean şi pentru sezonul viitor 

Cel mai valoros jucător din lot a semnat un contract cu vicecampioana României până la final de sezon, însă conducerea îşi doreşte să se bazeze pe voleibalistul zălăuan şi în stagiunea următoare

Cel mai important transfer reuşit în vară de SCM Zalău a fost Rareş Bălean. Voleibalistul a revenit acasă după două sezoane petrecute la VfB Friedrichshafen, echipă cu care a devenit vicecampion al Germaniei.

Zălăuanul a semnat pe un sezon cu gruparea de sub Meseş, fiind şi cel mai bine plătit jucător din lot. Aventura sa sub Meseş s-ar putea termina la final de campionat, deoarece jucătorul are mai multe oferte. Conducerea speră însă ca Rareş Bălean să rămână la SCM Zalău şi din vară, însă acest lucru depinde de mai mulţi factori. Primul şi cel mai important este bugetul de care va dispune echipa de volei în stagiunea următoare.

“Rareş Bălean este un jucător de valoare, cel mai bun produs al voleiului zălăuan din ultimii ani. Este un jucător curtat,  dar noi ne dorim să îl păstrăm la Zalău. Este normal să vrem să ne păstrăm căpitanul de echipă. Sper să reuşim acest lucru”, ne-a declarat Adrian Feher.

SCM Zalău vrea să continue colaborarea din vară şi cu antrenorul Horacio Dileo. Tehnicianul din Argentina a preluat echipa în decembrie, însă nu a făcut mari minuni cu acest lot, iar formaţia zălăuană tot nu a ajuns în play-off-ul pentru locurile 1 – 4.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1