Connect with us

ALTE SPORTURI

FOTO. ONSS şi-a desemnat câştigătorii la badminton şi fotbal feminin

Competiţiile desfăşurate în prima săptămână a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi-au desemnat câştigătorii. Fetele Liceului din Crasna au fost cele mai bune la fotbal, în timp ce Ruben Holhoş, tot de la liceul din Crasna, şi Maria Csiki s-au impus la întrecerile de badminton


Săptămâna trecută a debutat Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. S-au desemnat deja primii câştigători. Competiţia este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj. Până în prezent au avut loc 5 acţiuni, la trei discipline.

Prima competiţia care a avut loc a fost cea de la fotbal feminin. Competiţia destinată fetelor de liceu s-a desfăşurată la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul din Zalău. La start s-au aflat patru echipe, Liceul Tehnologic “Cserey-Goga” Crasna (prof. Pap Zoltan), Colegiul Naţional “Silvania” Zalău (prof. Tarr Adorjan), Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău (Alina Cozac) şi Liceul Sportiv “Avram Iancu” Zalău (prof. Eleonora Bot). După meciurile desfăşurate, echipa din Crasna s-a clasate pe primul loc, CNS şi A.P.I. fiind celelalte echipe de pe podium. LPS Zalău a primit menţiune.

După întrecerea de la fotbal fete, a urmat întrecerea de baschet feminin, câştigată de CNS Zalău, după care a avut loc competiţia de badminton, destinată ciclului gimnazial.

Liceul Tehnologic “Cserey Goga” din Crasna a găzduit competiţiile. Liceul gazdă a dat şi câştigătorul la băieţi. Este vorba despre Ruben Holhoş (prof. Pap Zoltan). Pe locul 2 s-a clasat David Flonta de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Bănişor (prof. Luminiţa Nicoleta Gliguţă), podiumul fiind completat de Raul Olar de la Şcoala Gimnazială “Porolissum” Zalău (prof. Mariana Puşcaş). Pe locul 4 s-a clasat Antal Krisztian (Şc. Gimn. Vârşolţ – prof. Veres Arpad Attila).

La fete, deşi s-a remarcat în atletism, fiind medaliată naţională, Maria Csiki arată că are talent şi la badminton, reuşid să obţină locul 1. Sportiva de la Şcoala Gimnazială “Porolissum” Zalău este pregătită de Mariana Puşcaş la acest sport, în atletism fiind pregătită de Nelian Ianchiş.

Pe locul 2 s-a clasat Andana Lazăr (Şc. Gimn. nr. 1 Bănişor – prof. Luminiţa Nicoleta Gliguţă). Podiumul a fost completat de Denes Anna (Liceul Tehnologic “Cserey-Gogy” Crasna – prof. Pap Zoltan). Pe locul 4 s-a clasat Lavinia Panna Iacob, tot de la liceul din Crasna.

Săptămâna s-a încehiat cu întrecerea masculină de baschet, unde s-a impus CNS Zalău.

ONSS continuă şi în această săptămână, azi urmând să aibă loc întrecerea la minihandbal (ciclul primar) la Şcoala Gimnazială Pericei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ALTE SPORTURI