Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Acasă sunt zmei. Voleibaliștii de la SCM Zalău au surclasat Știința București

Venită după o înfrângere la Titanii București, SCM Zalău s-a revanșat în fața propriilor fani și a câștigat cu 3 – 0 partida cu Știința București. A fost o evoluție solidă din partea elevilor lui Horacio Dileo care au rezolvat soarta învingătoarei în doar 60 de minute. Prin cele 3 puncte, formația zălăuană mai are unele speranțe la clasarea pe locul 5 în această grupă

SCM Zalău a susținut sâmbătă după-amiază al treilea joc din grupa pentru locurile 5 – 8. Venită după o înfrângere usturătoare la Titanii București, vicecampioana României s-a revanșat în fața suporterilor și a câștigat cu Știința București. A fost o victorie cât se poate de clară, obținută în doar 60 de minute, timp în care voleibalitșii zălăuani și-au surclasat adversarul la toate capitolele.

Începutul de joc nu anunța acest lucru, deoarece Știința a condus la Zalău în debutul primului set. Oaspeţii au fost la conducere şi tabela a arătat 1 – 3, 4 – 6 şi 6 – 7, dar a fost un “foc de paie”, până când SCM a preluat iniţiativa şi chiar s-a desprins la patru puncte. La 14 – 10, antrenorul Ştiinţei a cerut time-out, însă jocul a curs doar într-o direcţie. S-a făcut 19 – 12, când Ştiinţa a cerut din nou întreruperea jocului. De la 22 – 14, oaspeţii au punctat de patru ori consecutiv, pe fondul unor greşeli ale zălăuanilor. Antrenorul Horacio Dileo şi-a trezit la timp elevii, iar SCM a reuşit următoarele 3 puncte şi s-a impus cu 25 – 18.

Setul doi a fost în totalitate al Zalăului. A condus cu 5 – 0 şi într-un timp foarte scurt s-a desprins la 10 puncte, (14 – 4). În teren au intrat Balu şi Mărgineanu, dar şi aşa, formaţia zălăuană a păstrat avansul mare şi a câştigat cu 25 – 14.

Setul trei a fost cel mai scurt şi a durat doar 17 minute. SCM Zalău s-a desprins rapid în câştigătoarea, reuşind să conducă la diferenţe de 5, 7, chiar şi 10 puncte. În final diferenţa a fost şi mai mare, de 14 puncte. De la 21 – 11, zălăuanii au punctat de patru ori la rând şi au închis setul şi meciul la 25 – 11.

Prin cele 3 puncte, SCM Zalău mai are speranţe la locul 5, fiind la 6 puncte de Olimpia Titanii Bucureşti.

SCM Zalău – Știința București 3 – 0 (18, 14, 11)

SCM: Liviu Râpeanu, Aleksander Minic, Mihai Coasă, Vlad Cuciureanu, Rareş Bălean, Andrei Mihalescu şi Ignacio Fernandez – libero. Au mai intrat: Tudor Balu, Mihail Mărgineanu şi Simeon Topuzliev. Antrenori: Horacio Dileo (principal) şi Marius Lazăr (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1