Connect with us

DIVIZIA A2

Turneul de promovare pentru Divizia A1 are loc la Zalău! 

Patru echipe se vor lupta pentru două locuri în Divizia A1, printre care şi Volei Club Zalău, care a obţinut dreptul să organizeze acest turneu în perioada 1 – 3 aprilie. Sub Meseş vor mai fi prezente CSM Suceava, CS Oţelul Roşu şi Academia Tomis Constanţa

Pentru a treia oară de la înfiinţarea clubului, Volei Club Zalău  s-a calificat la turneul de promovare pentru Divizia A1. A făcut-o în pas de defilare, după ce gruparea condusă de Gabriel Terheş a câştigat Seria Vest, reuşind 26 de puncte în cele 12 meciuri!

Şi anul trecut, formaţia zălăună a obţinut dreptul de a participa la turneul de promovare, însă din motive financiare nu s-a mai prezentat. De data aceasta, Volei Club a reuşit să obţină dreptul de a organiza acest turneu, care are loc la Zalău, în perioada 1 – 3 aprilie.

Patru echipe se vor duela sub fileu pentru două locuri care asigură promovarea în prima ligă. Este vorba de Volei Club Zalău, CS Oţelul Roşu, Academia de Volei Tomis Constanţa şi CSM Suceava. Volei Club Zalău este câştigătoarea Seriei Vest, în timp ce CS Oţelul Roşu s-a clasat pe locul secund în această serie.

Seria Est a fost câştigată de Academia de Volei Tomis Constanţa, care a obţinut 30 de puncte în 12 jocuri, în timp ce pe locul secund s-a clasat CSM Suceava.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2