Connect with us

DIVIZIA A1

Volei pe bandă rulantă. SCM Zalău, din nou sub fileu, pe teren propriu

În doar o săptămână, formaţia zălăuană bifează trei jocuri din faza a II-a a campionatului. După ce a jucat la Zalău cu Explorări Baia Mare, iar miercuri a fost la Bucureşti pentru partida cu Olimpia Titanii, SCM Zalău joacă din nou pe teren propriu. Sub Meseş vine Ştiinţa Bucureşti, ultima clasată din grupă

Voleibaliştii zălăuani nu au timp de respiro, deoarece în faza a doua a campionatului se joacă pe bandă rulantă, din trei în trei zile. Cel puţin până în etapa a IV-a, programată miercurea viitoare.

După ce sâmbătă a jucat  acasă cu Explorări Baia Mare, iar miercuri s-a deplasat la Olimpia Titanii Bucureşti, formaţia zălăuană va fi din nou în faţa propriilor fani, sâmbătă, de la ora 18.00.

De data aceasta pentru partida cu Ştiinţa Bucureşti, ultima clasată din grupa pentru locurile 5 – 8. Ştiinţa are şanse mici de a mai evita această poziţie, astfel că abordează aceste jocuri fără prea mare miză. Nici pentru SCM Zalău nu există o miză foarte importantă, deoarece nici clasarea pe locul 5 nu mai este atât de uşor de obţinut.

Asta, în condiţiile în care diferenţa de recuperat până la Olimpia Titanii este de 8 puncte. Mai important este însă ca antrenorii să ruleze tot lotul, pentru a vedea potenţialul fiecărui jucător, pe care SCM vrea să se bazeze şi în stagiunea următoare.

Indiferent ce garnitură va trimite Horacio Dileo în teren, SCM Zalău este obligată să obţină cele 3 puncte, având de luat şi o revanşă în faţa celor de la Ştiinţa Bucureşti. În faţa echipei din capitală, gruparea de sub Meseş a pierdut pe final de sezon regulat, cu 3 – 1. În tur, zălăuanii s-au impus pe teren propriu cu 3 – 0.

Programul încărcat va continua pentru SCM Zalău, care miercurea viitoare, pe 30 martie, va juca în deplasare la Explorări Baia Mare. După această rundă, campionatul se va întrerupe timp de două săptămâni, urmând să se reia pe 15 aprilie, pentru ultimele două etape.

Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”:

SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1