Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Îmi pare rău că SCM Zalău nu a prins play-off-ul. Dacă trebuie să fie un vinovat, accept să fiu eu, ca să iasă alţii cu fruntea sus”

Antrenorul de la Luceafărul Oradea a antrenat la SCM Zalău în primele opt etape din acest campionat. A lăsat echipa pe locul 6, la două puncte de locul 4, iar în locul său a venit Dorin Toma. În ciuda schimbării de pe banca tehnică, formaţia zălăuană tot nu a prins play-off-ul

SCM Zalău a avut ca şi obiectiv calificarea în play-off-ul Seriei a X-a. Un obiectiv care părea uşor de îndeplinit de o echipă care în finalul sezonului trecut a fost la câteva secunde de promovarea în Liga a II-a.  Parcursul din sezonul regulat a lăsat însă mult de dorit, iar în încercarea de a remedia situaţia, conducerea a schimbat antrenorul după etapa a VIII-a. Astfel, George Zima a fost înlocuit de Dorin Toma, într-un moment în care echipa zălăuană era la doar două puncte de locul 4.

În ciuda schimbării care s-a produs în finalul lunii octombrie, SCM Zalău tot nu s-a calificat în faza superioară a campionatului. Deşi acum este la Luceafărul Oradea, George Zima a rămas alături cu sufletul de SCM Zalău şi spune că şi-ar fi dorit ca fosta sa echipă să prindă locul 4.

“Îmi pare rău că SCM Zalău nu a reuşit  să prindă play-off-ul. Am fost şi eu la această echipă şi îmi doream pentru ca oamenii din Zalău să vadă jocuri mult mai tari, iar echipa să încerce să prindă locurile de baraj. Dacă trebuie să fie un vinovat, accept să fiu eu ca să iasă alţii cu fruntea sus”, ne-a declarat George Zima.

Cât despre confruntarea cu fosta sa echipă, George Zima este realist că şansele celor de la Luceafărul sunt mici.

“Pentru noi orice meci  este greu. SCM Zalău este favorită certă, fiindcă noi  avem o echipă tânără, cu o medie de vârstă de 18 ani, care încearcă să crească de la joc la joc. În aceste meciuri tari putem să le dăm minute jucătorilor ca să crească. Chiar dacă din punct de  vedere sportiv nu avem nicio şansă de salvare, obiectivul nostru este să terminăm competiţia cu capul sus”, ne-a declarat antrenorul de la Luceafărul Oradea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL