Connect with us

Actualitate

FOTO. Avansează lucrările la terenul de fotbal din Vârşolţ

Se lucrează de zor la terenul de fotbal din Vârşolţ, iar terenul este deja împrejmuit, fiind şi însămânţat gazonul. Se va mai lucra la vestiare şi tribune


Primăria comunei Vârşolţ vrea să pună accent şi pe sport. Astfel, Primăria a obţinut o finanţare de 60.000 de euro prin AFIR. Bani prin care s-a dorit amenajarea unui teren de fotbal.

Terenul este amplasat la ieşirea din localitate, spre Crasna. Baza sportivă din Vârşolţ prinde contur, iar lucrările avansează într-un ritm alert.

De fapt, gazonul a fost însămânţat, după care a fost împrejmuit. S-a construit şi o schelă pentru o plasă ce va fi amplasată în spatele porţilor. Au fost amenajate şi căile de acces spre teren. În perioada următoare se vor construi două tribune cu o capacitate de 150 de locuri.

Totodată, pe post de vestiare va fi montat un container modulare, în care vor fi două încăperi pentru vestiare. Vor fi vestiare moderne cu apă caldă, având în vedere că reţeaua de apă a fost extinsă până la teren. Terenul de fotbal va fi prevăzut şi cu nocturnă.

Primăria ia în considerare şi înfiinţarea unei echipe de fotbal care să reprezinte comuna în competiţiile judeţene.

De menţionat este faptul că terenul va putea fi folosit şi pentru diverse evenimente ce vor avea loc în comună.

Totodată, şi de către elevii şcolilor din comună pentru diverse activităţi sportive.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate