Connect with us

HANDBAL

Sorin Bârză – antrenor Ştiinţa Bucureşti: “Am fost un partener bun de antrenament pentru HC Zalău”

Antrenorul de la Ştiinţa Bucureşti s-a arătat dezamăgit de felul în care echipa sa a gestionat întâlnirea de la Zalău. Sorin Bârză este de părere că Ştiinţa nu mai are nicio şansă să scape de la retrogradare, iar la Zalău a fost un partener bun de antrenament pentru echipa gazdă


Ştiinţa Bucureşti este penultima clasată din Liga Florilor, având doar trei puncte câştigate în primele 19 etape. Gruparea din capitală pare condamnată la retrogradare. De altfel, şi antrenorul Sorin Bârză s-a resemnat şi este împăcat cu gândul că echipa sa va părăsi prima scenă a handbalului feminin. La finalul jocului, antrenorul Ştiinţei este de părere că echipa sa nu are nicio şansă să se mai salveze de la retrogradare.

“Nu reuşim să ne concentrăm în momente esenţiale. Greşim pase, greşim aruncări, dar, cumva pentru un 45 – 50 de minute, tot timpul asigurăm ceva spectacol şi suntem un partener de antrenament bun. Îmi pare rău că nu reuşim să şi câştigăm un meci. N-avem nicio şansă să scăpăm. Ne urmează un calup de meciuri cu Vâlcea, Rapid, Buzău, va fi foarte foarte greu să obţinem puncte.

A fost o experienţă interesantă. Sper ca jucătoarele care vor continua cu Ştiinţa din sezonul următor să se bucure de ea şi să prindă cât mai mult experienţă în aceste meciuri. Ne dorim să reclădim o echipă, poate pe alte principii şi să promovăm în anul următor”, a declarat Sorin Bârză – antrenorul de la Ştiinţa Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL